Volop winterpret

Het skigebied Lipno, ten zuiden van het Boheemse Woud, is ideaal voor beginners en gezinnen. Landal Marino Lipno ligt er gelijk naast. Er zijn 14 pistes van in totaal 11 kilometer met ook de mogelijkheid om 's avonds bij kunstlicht de piste te trotseren. Genoeg ruimte dus voor iedereen! In het Kinder-Skiland Fox-Park leren kinderen veilig en op een speelse manier kennismaken met skiën middels de speeltuin en de rolbaan. In Tsjechië zijn skilessen, skiverhuur en àpres-ski tevens zeer voordelig. Even genoeg gehad van skiën? Ga dan eens lekker schaatsen op het bevroren Lipnomeer!

Lipno

Het gezinsvriendelijke skigebied Lipno is de perfecte omgeving voor beginners en gezinnen met kleine kinderen. Het gebied heeft blauwe en rode pistes met een totale lengte van 11.1 km. Kinderen leren skiën in het moderne Kinder-Skiland. Sneeuwkanonnen garanderen dat er genoeg sneeuw op de hellingen ligt. Waar wacht u nog op? 
Lipno

Skigebieden in de omgeving

Skigebied Hochficht
Skigebied Hochficht beschikt over vele aantrekkelijke pistes voor alle niveaus met een totale lengte van 21 kilometer. De pistes zijn gelegen in de drie populaire berggebieden (Hochficht, Reisch berg en Zwiesel). In skigebied Hochficht bent u altijd van sneeuw verzekerd dankzij de perfecte ligging van 1338 meter hoogte. 

Skigebied Sternstein
Skigebied Sternstein is ideaal voor gezinnen met kinderen. Met een bijna 2 km lange afdaling en het nieuwe winterland Elefuntasia leren de kids de eerste stappen op de ski`s. Met een hoogte van 814 tot 1102 meter en sneeuwkanonnen van december tot april bent u altijd van sneeuw verzekerd.