Veelzijdig Tsjechië

Vakantie op Landal Marina Lipno: een afwisselende vakantie voor het hele gezin! Met het skigebied Lipno op een steenworp afstand kunnen gezinnen en beginners heerlijk skiën. Even geen zin om te skiën of snowboarden, maar toch zin in een bijzonder uitstapje? Maak eens een winterwandeling door het prachtige winterlandschap, beklim de uitkijktoren of maak een schaatstocht over het bevroren Lipnomeer. Op de brede, kilometerslange banen kunt u zelfs tot de volgende plaats schaatsen. Las onderweg een pauze in bij één van de stalletjes waar u van drankjes en specialiteiten van de grill kunt genieten.

Landal Marina Lipno

  • Het skigebied is ideaal voor beginnende skiërs
  • Gezinsvriendelijke omgeving met een speciaal Kinder-Skiland
  • Het vakantiepark ligt aan het Lipnomeer en de natuurijsbaan
  • Lage bijkomende kosten
Meer Landal Marina Lipno

80 km aan langlaufloipen

Ook voor de langlaufliefhebbers biedt skigebied Lipno vele mogelijkheden. Tussen de dorpen Lipno nad Vitavou en Frymburk ligt bijna 80 kilometer aan langlaufloipen: 40 km traditionele loipen en 40 km skatingroute. Deze routes worden regelmatig machinaal bijgewerkt. Op het Lipnomeer vindt u in de winter ook een ijsbaan, wat ideaal is voor een gezellig middaguitstapje.

Schaatsen op de natuurijsbaan

Zodra het ijs van het Lipnomeer dik genoeg is, kunt u het ijs opstappen voor een bijzonder uitstapje. U kunt dan van Lipno naar Frymburk schaatsen of zelfs langlaufen over de gratis toegankelijke ‘snelweg’ van ongeveer 11 kilometer lang en 6 tot 8 meter breed. Huur een paar schaatsen in het sportcentrum Lipno en u kunt meteen het ijs op. Onderweg kunt u een pauze inlassen bij een gezellig stalletje waar u warme drankjes en grillspecialiteiten kunt proeven. Een unieke beleving!