Wintersportvakantie met huisdier

Jouw viervoeters zijn van harte welkom bij Landal Ski Life! In onze parken bieden wij veel accommodaties voor vakantiegangers die hun huisdier graag meenemen. Wij willen je graag laten genieten van een ontspannende wintersportvakantie samen met de hond in natuurrijke gebieden. Maak samen lange wandelingen in de sneeuw en ontspan daarna voor de open haard in jouw accommodatie.

Comfortabele hondenvakantie bij Landal Ski Life

Jouw hond zal zich thuis voelen in ons vakantiepark Landal Salztal Paradies met hondendouche. Vooral onze hondenvakantiewoningen (type 6CD) met hondenmand, voerbak en omheinde tuin maken van jouw wintervakantie met hond een echt succes.

Het vakantiepark Landal Katschberg in Karinthië heet ook jouw trouwe viervoeter van harte welkom. Kies een vakantiewoning direct aan de piste. Na een wandeling door het winterlandschap zal jouw hond blij zijn met een douche op de hondenwasplaats.
Alle huisdiervriendelijke vakantieparken

Meer informatie

Indien je met jouw huisdier naar een van onze vakantieparken in het buitenland reist, dienen honden en katten aantoonbaar ingeënt te zijn tegen hondsdolheid. Per accommodatie zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht
Boek jouw wintersportvakantie met huisdier
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum