De natuur en de samenleving

Landal GreenParks is al vier jaar aanvoerder van de lijst Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland in de recreatiesector. Daar zijn we blij mee, en trots op. Naast dat we ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving.

Green Key certificering

Dit vertaalt zich naar een uitgebreid programma en vele activiteiten op het gebied van Duurzaam en Betrokken Ondernemen. Hiervan is de Green Key certificering op een aantal parken een van de praktische bewijzen. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Omdat we voldoen aan de strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, kunnen we aanspraak maken op het Green Key keurmerk.
De normen van Green Key gaan verder dan de wet- en regelgeving. Zo wordt er beoordeeld of we de basis milieunormen in acht nemen, gas, water, elektra besparen en er alles aan doen om de hoeveelheid (rest)afval te verminderen. Onze ambities gaan verder en zo willen we water, gas en energie gebruik verder reduceren, waar mogelijk water en warmte hergebruiken, kiezen we voor milieubewuste schoonmaakmiddelen en bestrijding en investeren we in samenwerking met regionale bedrijven.

Kwaliteit en comfort

Wij streven er naar dat de maatregelen geen effect, of alleen positief, op uw vakantie ervaring hebben. Want de kwaliteit van uw verblijf en het comfort van de gast blijven te allen tijde gewaarborgd, want dat is de voorwaarde van Landal GreenParks én van Green Key. Hieronder een overzicht van de parken met Green Key certificaat. Komende jaren gaat Landal GreenParks haar parken verder aanpassen en klaarmaken voor een Green Key.

Parken met een Green Key

Park Regio Niveau
Landal Bad Kleinkirchheim Bad Kleinkirchheim *
Landal Winterberg
Sauerland *