Praktische info

Route naar het park

Landal Winterberg
In der Büre 21
59955 Winterberg

Bel de receptie
+49-(0)2981 928 7410
Mail de receptie
winterberg@landal.de

Openingstijden receptie

Vandaag
08:00 - 18:00
Morgen
08:00 - 20:00
Zaterdag 23 okt
08:00 - 18:00
Zondag 24 okt
08:00 - 18:00
Maandag 25 okt
08:00 - 19:00
Dinsdag 26 okt
08:00 - 14:00
15:00 - 17:00
Woensdag 27 okt
08:00 - 17:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route naar Landal Winterberg

Waar kom je vandaan?

Gebruik uw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Let je er op dat winterbanden bij winterse omstandigheden in Duitsland verplicht zijn. Denk je hierbij ook aan sneeuwkettingen en goed schoeisel? Landal Winterberg is door de ligging op een bergwand niet geschikt voor rolstoelgebruikers en gasten die slecht ter been zijn.

Navigatiesysteem
Kan jouw navigatiesysteem het adres van Landal Winterberg niet vinden? Volg dan de borden Brilon/Medebach. Op de eerste rotonde ga je rechtdoor en neem je de tweede afslag richting Brilon. Op de tweede rotonde (in het midden staat een replica van ski’s), neem je de derde afslag richting de L740, Silbach. Na 1,4 km ga je linksaf naar Landal Winterberg.

Openbaar vervoer
Vanaf Dortmund centraal reis je gemakkelijk met de trein naar Winterberg. Elke twee uur rijdt er een directe verbinding. Vanaf station Winterberg kun je een taxi nemen, voor een enkele reis ben je rondt de € 12 kwijt. 

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je jezelf bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en de welkomstinformatie die je van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur kunt ophalen. Mocht je buiten deze tijden aankomen neem dan contact op met de receptie via tel. +49-(0)2981 928 7420 of per e-mail via winterberg@landal.de. Ook skilessen kun je vooraf reserveren via de receptie. Hiermee voorkom je teleurstellingen.

Jouw accommodatie is vanaf 16.00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag verzoeken wij je de accommodatie voor 10.30 uur te verlaten. Je kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken.

Tip: uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. Je kunt al lekker gaan zwemmen, skiën of lunchen.

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bank- of giropas, VISA en Mastercard.

Te huur
Op het park kun je terecht voor de verhuur van gourmetstellen, kinderbedden en kinderstoelen. Meer informatie over skiverhuur.

Huisdieren
Neem je een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke accommodaties, daarom dien je het huisdier (maximaal twee huisdieren per accommodatie) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht.

Eigen vervoer
Winterbanden zijn in Duitsland verplicht bij winterse omstandigheden. Denk je hierbij ook aan sneeuwkettingen en goed schoeisel? Landal Winterberg is door de ligging op een bergwand niet geschikt voor rolstoelgebruikers en gasten die slecht ter been zijn.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi in en rondom de receptie. Wifi tegen betaling in de accommodaties.

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
  • De getoonde prijzen zijn exclusief € 29,95 reserveringskosten per reservering, persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 per persoon per verblijf , kinderbedlinnen € 7,50 per kind per verblijf, toeristenbelasting vanaf 16 jaar € 2,50 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 29,95;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.