Praktische info

Route naar het park

Alpen Resort Vierwaldstättersee
Swiss Holiday Park
6443 Morschach

Bel de receptie
+41-(0)41 825 5050
Mail de receptie
vierwaldstattersee@landal.de

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als je met de auto naar Zwitserland gaat let je er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje bij je moet hebben. Je wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Zwitserland geldt een vignettenplicht. Een vignet voor 10 dagen kost ongeveer € 8 en is al aan de grens verkrijgbaar bij de Duitse Raststätten. Je kunt ook vooraf in Nederland een vignet kopen bij de ANWB.
Met de trein
Het dichtstbijzijnde station bevindt zich in Brunnen. Neem op het station de rechtstreekse lijnbus naar Morschach. 's Middags en op feestdagen rijdt de bus elk half uur. In andere gevallen rijdt er ieder uur een bus naar Morschach. De reistijd naar Landal Resort Vierwaldstättersee bedraagt 10 minuten.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Zürich (circa 68 km). Vanaf de luchthaven rijden er elk half uur treinen richting Brunnen. Met de trein ben je ongeveer een uur onderweg.

De vluchttijd naar Zürich:
  • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 25 min.

Aankomst en vertrek

Landal Vierwaldstättersee bevindt zich naast Swiss Holiday Park. Bij aankomst meld je jezelf bij de hotelreceptie van Swiss Holiday Park. Hier ontvang je de sleutels en de welkomstinformatie. De receptie is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Vooraf kun je contact opnemen met de receptie om alvast skilessen te reserveren via tel. +41-(0)41 825 50 50 of per e-mail vierwaldstattersee@landal.de. Hiermee voorkom je teleurstellingen.

Jouw appartement is vanaf 16.00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag verzoeken wij je het appartement voor 10.00 uur te verlaten. Je kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruik maken.

Tip: uiteraard bent je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. Je kunt al lekker gaan zwemmen, skiën of lunchen.

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bankpas, American Express, VISA en Mastercard.

Met de auto
Als je met de auto naar Zwitserland gaat let er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje bij je moet hebben. Je wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
In Zwitserland geldt een vignettenplicht. Je kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Laadstation voor elektrische auto’s
Op het park is een laadstation aanwezig om uw elektrische auto op te laden.Te huur
Op het park kun je badmintonrackets- en shuttles, uw klimuitrusting, tennisrackets- en ballen, squashrackets- en ballen, gezelschapsspellen, buggy's, kinderbedden en kinderstoelen huren. Bij de skischool kun je terecht voor ski- en snowboardmaterialen. Meer informatie over skiverhuur.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi in de accommodaties (high-speed tegen betaling)

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op het vakantiepark.

Parkeren
Voor jouw auto kun je een binnen- of buitenparkeerplaats huren. Voor meer informatie en de kosten kun je contact opnemen met de receptie.