Skigebied Braunlage
Accommodaties t/m 10 pers.
Zwembad, Schaatsbaan, Restaurant

Boek onbezorgd jouw wintersportvakantie

Gratis annuleren tot 1 dag voor aankomst en 100% geld terug.*

* Bekijk de voorwaarden

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten op het park
 • Sport, spel en activiteiten

  Fun & Entertainment
  Knutselen en spelen in je eigen accommodatie: bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie zijn materialen of kant-en-klare bouwpakketten verkrijgbaar. Ga met onze Adventure App op ontdekkingstocht over het vakantiepark en bouw je eigen virtuele boomhut. 

  Indoor
  Onze indoorfaciliteiten zoals de indoorspeelplaats of de Bollo Club zijn vrijwel overal weer geopend (de speelgrot op Landal Wirfttal moet nog even gesloten blijven).Ook het activiteitenprogramma voor jong en oud kun je je snel weer verheugen.

  Outdoor
  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, zoals speeltuinen, minigolf en de fietsverhuur. Hierbij houden we uiteraard rekening met de hygiënemaatregelen en de minimale afstand in. 

  In de Landal GreenParks App vind je vanaf een week voor aankomst een actueel overzicht van begin- en openingstijden tijdens jouw verblijf. 

 • Ons zwembad

  Een frisse plons in het zwembad? Dat is weer mogelijk! Uiteraard conform de richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. Er geldt een maximum aantal zwemmers tegelijk. Om alle gasten een zo veilig mogelijk verblijf te kunnen bieden, kunnen de zwembadfaciliteiten en de kinder speeltoestellen slechts in beperkte mate worden gebruikt. Alle regels en meer informatie is terug te vinden bij de ingang van het zwembad en online op www.salztal-paradies.de.

Parkinformatie
 • Reizen naar Duitsland

  Vul voor aankomst in Duitsland het inreisformulier in. Zorg dat je bij binnenkomst in Duitsland de bevestiging hiervan bij je hebt. 

  Sinds 1 december 2021 is de 2G+ regel van kracht. Om in te checken op het park heb je een geldig vaccinatiebewijs (geldig vanaf twee weken na de laatste v.accinatie) of een herstelbewijs (minimaal 28 dagen geleden en maximaal 6 maanden geleden) EN voor iedereen die nog geen boosterprik heeft gehad een negatief testbewijs (PoC niet ouder dan 24 uur of PCR niet ouder dan 48 uur) nodig. Daarnaast geldt er een FFP2-mondkapjesplicht voor alle binnenruimtes. Dit geldt voor alle reizigers, ongeacht uit welk land je reist. Zonder een van bovenstaande bewijzen kun je je accommodatie niet betreden. Kinderen tot en met 17 jaar hebben geen testbewijs nodig.

  Hierna zijn voor het verblijf twee nieuwe testbewijzen per week nodig. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan ook een testbewijs nodig zijn. Een testlocatie vind je in Bad Sachsa. Het kan zijn dat je hiervoor moet betalen. Breng een geldig legitimatiebewijs mee naar de testlocatie.

   
  Let op: Je kunt alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie, bekijk hier voor de Landal-app. Check hier de eisen waar je aan moet voldoen wanneer je weer terug naar Nederland reist. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud. Houd voor de laatste algemene reismaatregelen de communicatie vanuit de overheid in de gaten.

Eten en drinken
 • Eten en drinken in de omgeving

  Zin om uit eten te gaan tijdens je parkbezoek? Bekijk de Landal-app of informeer bij de parkreceptie of direct bij het restaurant naar de openingstijden van restaurants in de omgeving.

Ontdek onze park faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

8-10-persoons accommodatie

Alle accommodaties

We zien je graag snel op Landal Salztal Paradies

Het idyllische Landal Salztal Paradies ligt aan de rand van de regio Südharz. De bossen, weiden, beekjes, stuwmeren, diepe dalen en hoge rotsformaties vormen een afwisselend decor voor jouw vakantie in de Harz. Talrijke wandelroutes nodigen je uit om te genieten van de rustgevende natuur en heldere berglucht. In de winter is hier van alles te beleven!

Nog nooit geskied? Begin hier of neem de slee en langlauflatten mee. Geniet van een heerlijk ontspannen dagje in het saunalandschap met ijsbronnen. De kinderen kunnen zich intussen uitleven op de waterglijbaan en in de 'zeebranding' van het golfslagbad. De regio Harz heeft veel te bieden, zoals de ‘keizerstad’ Goslar of het UNESCO-stadje Quedlinburg.