Praktische info

Route naar het park

Alpen Resort Maria Alm
Dorfstraße 2a
A-5761 Maria Alm
Registratie nummer: 50612-001007-2020

Bel de receptie
+43 (0)6584 24444
Mail de receptie
maria-alm@landal.at

Openingstijden receptie

Vandaag
08:00 - 18:00
Morgen
08:00 - 18:00
Woensdag 17 aug
08:00 - 18:00
Donderdag 18 aug
08:00 - 18:00
Vrijdag 19 aug
08:00 - 18:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route naar Alpen Resort Maria Alm

Waar kom je vandaan?

Gebruik jouw locatie

Routebeschrijving

Met de trein
Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Saalfelden. Van daaruit kun je om het uur of om de twee uur met de postbus rechtstreeks naar Saalfelden/Postamt rijden. Vanaf hier neem je bus 620 richting Maria Alm.

In de wintermaanden rijden er tussen enkele grote Duitse steden en Zell am See regelmatig voordelige rechtstreekse skitreinen. Skitrein Duitsland - Zell am See: www.bahnurlaub.de

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde internationale luchthavens zijn Salzburg (80 km) en München (175 km). Alle grote luchtvaartmaatschappijen vliegen naar deze luchthavens. Vanuit Salzburg vertrekken er shuttlebussen naar de regio Maria Alm. Vanuit München en Salzburg uit is Landal Resort Maria Alm het beste te bereiken met de trein richting Zell am See. Bespaar tijd en geld! Vanuit heel Europa vliegen tal van low cost airlines op Salzburg. Meer informatie op www.salzburg-airport.com.

Aankomst en vertrek

Meld je bij aankomst in het park bij de receptie. Daar ontvang je de sleutel van jouw accommodatie en verdere informatie. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan, neem dan vooraf contact met ons op. De receptie is telefonisch bereikbaar op +43 (0) 6584 24444. Het e-mailadres is maria-alm@landal.at. De accommodatie is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek verzoeken we je de accommodatie voor 10.30 uur verlaten. Zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek kun je wel de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten van het park. Zo kun je jouw vakantiegevoel heel gemakkelijk verlengen.

Openingstijden receptie

Vrijdag en zaterdag: 08:00 - 18:00 uur
Zondag t/m donderdag: 08:00 - 12:00 uur

Goed om te weten

Individuele aankomstdagen
In sommige periodes is het mogelijk op alle dagen van de week te arriveren. Voor boekingen en verdere vragen kun je contact opnemen met de reserveringscentrale op telefoonnummer 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Openingstijden receptie
De receptie is dagelijks geopend vanaf 8.00 uur*. Je ontvangt de tijdens jouw verblijf geldende openingstijden bij aankomst of telefonisch op bovenstaand telefoonnummer. Buiten de openingstijden kun je gebruik maken van de noodtelefoon bij de ingang van de receptie.
* onder voorbehoud

Betaalmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas (Maestro), credit card (Visa en Mastercard).

Parkeren op het vakantiepark
Het park is autoluw, maar beschikt over een ondergrondse parkeergarage (met een totale hoogte van 2,29 m) met voldoende parkeergelegenheid. Bij aankomst krijg je aan de hand van jouw boeking een parkeerplaats toegewezen. Elke accommodatie heeft toegang tot de ondergrondse parkeergarage, inclusief lift.
Autobahnvignet
Als je met de auto Oostenrijk binnenrijdt, dien je er rekening mee te houden dat voor het rijden op snelwegen en autowegen een vignet verplicht is en dat je een veiligheidsvest in de auto moet hebben. Vignetten zijn verkrijgbaar bij de meeste automobielclubs, dicht bij de grens bij benzinestations en online als digitaal vignet.

Te huur op het park
Babyartikelen (tegen betaling: babybedje, kinderstoel, box) en bordspellen

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi op het gehele park.

Huisdieren
Er zijn accommodaties in het park waar huisdieren zijn toegestaan (je moet dit wel aangeven bij het boeken). Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht.

Parksluiting

Het park Landal Resort Maria Alm is gesloten:

  • van 29 oktober 2022 t/m 2 december 2022