Adembenemende Köningstour

Ervaar het hele skigebied Hochkönig in slechts één dag! De Königstour in het skigebied Hochkönig is echt een belevenis. Wintersportliefhebbers kunnen hier in volle teugen genieten van maar liefst 6 bergtoppen, 35 km doorlopende pistes, 7.500 m hoogteverschil en met in elk gebied een schitterend uitzicht op de prachtige Alpen. De Königstour voert langs 3 fotopunten en de zelfontspanner wordt simpelweg geactiveerd met de skipas. Voor liefhebbers van geocaching zijn er 15 schatten te ontdekken langs de geweldige afdalingen. Kortom, van A tot Z een top-ervaring – die lekker makkelijk begint bij de skilift nabij Landal Maria Alm!
Naar de Köningstour

De Hochkönig Card voor gasten

Met de Hochkönig Card beleef je talloze avonturen voor een lagere prijs. Een cadeau met een echte meerwaarde dus, want met deze kaart geniet je tot de dag van vertrek van vele kortingen en gratis vakantieaanbiedingen in de regio Hochkönig. Je ontvangt de Hochkönig Card bij aankomst op het park gratis bij de receptie.
Meer informatie

De Mini’s Week in Ski amadé: kinderen tot 6 jaar (beginners) kunnen tegen een gunstige prijs leren skiën

De Mini’s Week in het skigebied Ski amadé loopt van 8 t/m 22 januari 2022

Dit zit er in het pakket: 
  • Een kinderskipas voor 6 dagen*
  • 6 dagen gratis kinderski’s huren*
  • Skicursus voor kinderen, afhankelijk van het aanbod van de deelnemende skischolen of 3 x 1 hele dag of 5 keer een halve dag
Prijs: slechts € 130 per kind (betaling ter plaatse),
inclusief 7 overnachtingen in de accommodatie van de ouders.
Boeken: Per telefoon of per e-mail via de receptie van Landal Resort Maria Alm (tot 3 dagen voor vertrek)

*Voor kinderen tot 6 jaar (geboortejaar 2016 of later)
Deze vakantie nu boeken