Praktische info

Landal Rehrenberg
Glemmerstrasse 260
A-5752 Viehhofen Oostenrijk
Tel. +43-(0)654 28 06 88
rehrenberg@landal.at
     

Route naar Landal Rehrenberg

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt dringend aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Vanaf Utrecht
Vanuit Utrecht rijdt u via 's-Hertogenbosch, Eindhoven (A2/E9, overgaand in A67/E34) naar de grensovergang bij Venlo. De snelweg A61 (B221) blijft u volgen tot Koblenz. Hierna volgt u de A48 tot aan knooppunt Dernbach, waarna u verder rijdt op de A3 richting Frankfurt/Würzberg/Nürnberg. Hierna rijdt u verder over de A8 richting München-Salzburg tot afslag Traunstein/Siegsdorf. Vervolgens rijdt u richting Inzell. U vervolgt de weg B311 richting Lofer/Zell am See, aansluitend de B311 richting Saalfelden/Zell am See. Voorbij Saalfelden in het dorp Maishofen gaat u bij het bord 'Skizirkus Saalbach Hinteglemm' naar rechts en beneden aan het eind van de afslag rechtsaf richting Viehhofen. In het dorp circa 100 meter na het centrum vindt u aan de rechterzijde van de weg de receptie van Landal Rehrenberg.
Met de trein
Het dichtsbijzijnde treinstation is in Zell am See. Van hieruit kunt u met een busdienst naar Viehhofen en Landal Rehrenberg. Naast het treinstation in Zell am See bevindt zich een taxistandplaats. De reistijd van het station naar Viehhofen bedraagt ongeveer 10 minuten. In de wintermaanden vertrekken er vanuit Utrecht regelmatig skitreinen naar Zell am See.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde internationale luchthavens zijn Salzburg (circa 80 km) en München (circa 200 km). Hier vliegen meerdere grote luchtvaartmaatschappijen naartoe. Vanaf Salzburg rijdt u met een huurauto of shuttlebussen (vooraf te boeken) in 1 uur en 15 min naar Landal Rehrenberg. Vanuit München kunt u het best met de trein naar Zell am See.

De vluchttijden naar Salzburg:

 • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 35 min.
 • Vliegen vanaf Rotterdam: 1 uur en 25 min.
 • Vliegen vanaf Eindhoven: 1 uur en 25 min.

De vluchttijden naar München:

 • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 25 min.
 • Vliegen vanaf Eindhoven: 1 uur en 15 min.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en de welkomstinformatie. De receptie is dagelijks vanaf 08.00 uur geopend, voor vragen of informatie kunt u altijd bij ons terecht. De actuele openingstijden van de receptie vindt u in de welkomstinformatie die u bij aankomst ontvangt.

Uw appartement is elke dag vanaf 16.00 uur beschikbaar. Mocht u buiten de receptietijden arriveren neemt u dan contact op met de receptie via tel. +43-(0)6542 806 88 of per e-mail via rezeption.rehrenberg@landal.at.

Op de vertrekdag verzoeken wij u het appartement voor 10.30 uur te verlaten. U kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken.

Tip: uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. U kunt al lekker gaan zwemmen, skiën of lunchen.

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
U kunt bij de receptie als volgt betalen: contant, bank- of giropas, VISA en Mastercard.

Met de auto
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt dringend aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
In Oostenrijk geldt een vignettenplicht voor de snelwegen. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi op het gehele park.

Parksluiting

Het park Landal Rehrenberg is gesloten:

 • van 24 oktober 2020 t/m 25 maart 2021
Huisdieren
Neemt u een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke appartementen, daarom dient u het huisdier (maximaal twee huisdieren per appartement) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Te huur
Op het park kunt u terecht voor de verhuur van gezelschapsspellen, tafeltennisbatjes- en balletjes. Ook diverse kinderartikelen zijn te huur zoals kinderbedden, kinderboxen, kinderstoelen en kinderstoelen. Bij de skischool kunt u terecht voor de verhuur van ski-, langlauf- en snowboardmaterialen. Meer informatie over skiverhuur.

Gratis shuttlebus
De shuttlebus van het park naar de skibushalte/receptie en terug zal tijdens dit seizoen rijden van 15 december 2019 tot 6 maart 2020.
De shuttle rijdt van 08:15 uur 10:15 uur en van 15:00 tot 17:15 uur. Er is plek voor 20 personen en u kunt uw ski’s mee de bus in nemen.

De stations van de shuttlebus zijn:
 • Park Landal Rehrenberg 
 • Skibushalte* 
 • Receptie/Sportshop
 • Bergbahn ZellXpress
 • Skibushalte* 
 • Park Landal Rehrenberg.
*De reguliere Skibus rijdt van de skibushalte Viehhofen naar de Saalbach-Hinterglemm Schönleitenbahn. 

Prijzen

 • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe boekingen;
 • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
 • De getoonde prijzen zijn exclusief € 29,95 reserveringskosten per reservering, persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 per persoon per verblijf , kinderbedlinnen € 7,50 per kind per verblijf, toeristenbelasting voor iedereen vanaf 14 jaar € 1,70 en eventuele voorkeurskosten € 29,95;
 • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
 • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
 • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.