Eten en drinken

Van ontbijt tot diner, bij ons kun je voor alle maaltijden, snacks en drankjes terecht. Ontbijt met elkaar in je appartement, sluit de dag gezellig af in restaurant Dorfstadl* waar je uit vele gerechten kunt kiezen, of ga voor een snack en borreltje naar de après-ski bar. Bon appetit!


* openingstijden afhankelijk van het seizoen

Laat het u smaken

  • Mogelijkheden tot halfpension (seizoensafhankelijk)
  • Ontbijtmogelijkheden in het restaurant (seizoensafhankelijk)
  • Minishop
  • Ontbijtservice
  • Broodbezorgservice

Culinaire streekkeuken

Frisse lucht en veel beweging laten de maag knorren. De talrijke restaurants en hutten in het skicircus bieden smakelijke en gevarieerde oplossingen. Langs de skipistes vinden wintersporters een selectie van meer dan 60 hutten, om zich te versterken met een snack, de dorst te lessen of gewoon te genieten van het uitzicht en de zon.
Sommige hutten bieden ook inzicht in de oude alpentraditie, het vakmanschap en de originele manier van leven. Hierbij laten ze zien hoe in de kaasmakerij zuivelproducten worden geproduceerd.

Legendarische après-ski

De wintersportvakantie is niet compleet zonder de après-ski en daarvoor bent je bij Landal Rehrenberg op de juiste plek. In Saalbach Hinterglemm kun je overdag gezellig borrelen in de bar, ’s avonds de beentjes losgooien op de dansvloer. Sommige momenten moeten nu eenmaal gevierd worden, proost! 

Begin de dag met...

...een goede start! Een dag vol activiteiten vergt energie, belangrijk dus dat je de dag goed begint met een stevig ontbijt. Op Landal Rehrenberg kan dat heel gemakkelijk. De minishop op het park biedt regionale Oostenrijkse producten en een speciale broodjesservice. Vraag bij aankomst naar de mogelijkheden.

Voor aankomst al je ontbijt in de accommodatie? Kies als extra bij jouw boeking voor het regionaal ontbijt. Verse broodjes en producten van lokale en ecologische aanbieders, puur Oostenrijk op de ontbijttafel!
Ontbijt opties