Praktische info

Route naar het park

Vakantiepark Marina Lipno
Lipno nad Vltavou 310
CZ-38278 Lipno nad Vltavou

Bel de receptie
+420-(0)380 736 100
Mail de receptie
info@landal.cz

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 18:00
Morgen
09:00 - 18:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route naar Vakantiepark Marina Lipno

Waar kom je vandaan?

Gebruik jouw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. Een vignet voor 10 dagen kost ongeveer € 8 en is al aan de grens verkrijgbaar bij de Duitse Raststätten. Je kunt ook vooraf in Nederland een vignet kopen bij de ANWB. Winterbanden zijn in Oostenrijk en Tsjechië verplicht, je moet ook een veiligheidshesje bij je hebben. Het wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen, deze mag je alleen gebruiken als er veel sneeuw op de weg ligt.

In Tsjechië is men verplicht de autolichten aan te hebben. Heb je dit niet, dan wordt je direct bekeurd. Om in Tsjechië te mogen rijden heb je een rijbewijs, een registratiekaart en een groene kaart van het voertuig nodig. Bij een huurauto dien je ook een wettelijk vervoersbewijs mee te hebben.

Openbaar vervoer

Landal Marina Lipno is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt eventueel met het vliegtuig naar Linz in Oostenrijk en vanaf daar kunt u het beste een auto huren. Het is dan nog nog een uur en een kwartier rijden tot aan het vakantiepark.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en de welkomstinformatie. De receptie is dagelijks geopend, de actuele openingstijden leest u in de welkomstinformatie. Mocht de receptie bij aankomst gesloten zijn dan ligt uw sleutel voor u klaar bij de veiligheidsdienst. U kunt de receptie bereiken via tel. +42-(0)380 736 100.

Uw accommodatie is vanaf 15.00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag verzoeken wij u de accommodatie voor 10.30 uur te verlaten. U kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken.

Tip: uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. U kunt al lekker gaan zwemmen, skiën of lunchen.

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bankpas, American Express, VISA en Mastercard.

Met de auto
Winterbanden zijn in Oostenrijk en Tsjechië verplicht, je moet ook een veiligheidshesje bij je hebben. Het wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen, deze mag je alleen gebruiken als er veel sneeuw op de weg ligt.

Autovignet
In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. Je kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Reisdocumenten
Alle inwoners van de EU hebben voor toegang tot het land een geldig reisdocument (ID kaart of paspoort) nodig. Ook kinderen hebben een geldig reisdocument (ID of paspoort) nodig. Dit geldt voor elk land van bestemming, ongeacht de leeftijd van het kind. Zonder een geldig reisdocument mogen we gasten geen onderdak geven.
Internetmogelijkheden op het park
Wifi tegen betaling op het hele park en in jouw accommodatie.

Te huur

Op het park kun je terecht voor de verhuur van kinderbedden, kinderboxen en kinderstoelen. Meer informatie over skiverhuur.

Huisdieren

Neem je een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke accommodaties, daarom dien je het huisdier (maximaal twee huisdieren per accommodatie) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht.

Parksluiting

Het park Landal Marina Lipno is gesloten:

  • van 1 november tot 5 december 2020

Laadstation voor elektrische auto’s
Op het park is een laadstation aanwezig om je elektrische auto op te laden.