Omgeving

Wilt u een dagje eens wat anders doen dan skiën of langlaufen? Trek er dan op uit in de omgeving van het vakantiepark. Bezoek één van de mooiste steden in Tsjechië, Ceskey Krumlov, of roetsj van de bobsleebaan. Met de Lipno Card profiteert u van leuke kortingen en gratis toegang!

Kasteel Hluboká

Hluboká nad Vltavou
Het romantische kasteel ligt niet ver van de stad Ceksé Budejovice en behoort tot de mooiste monumenten van de romantische gotiek in Europa. Je kunt hier de wintertuin, de Engelse tuin, een ridderzaal, de waardevolle kunsthistorische verzamelingen, een wapenzaal en een beeldengalerij bewonderen.
WebsiteCa. 64 kilometer van het park

Boomkroonpad Lipno

Lipno nad Vltavou
Op het 675 m lange pad vindt u naast het unieke uitzicht vanuit de 40 meter hoge uitkijktoren ook andere avontuurlijke belevenissen. Dat alles maakt het pad een ideale bestemming voor uitstapjes met het hele gezin. Het hoogtepunt van het boomkroonpad is de 52 meter lange glijbaan.
WebsiteCa. 2 kilometer van het park

Český Krumlov

Český Krumlov
Český Krumlov is een van de mooiste steden in de Tsjechische Republiek. Ontdek de middeleeuwse stad met haar historische kasteel die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat.
WebsiteCa. 38 kilometer van het park

Rodelbaan Lipno Slide Land

Lipno nad Vltavou
De rodelbaan is het hele jaar geopend. Kinderen vanaf 3 jaar mogen alleen samen met een volwassene, kinderen vanaf 8 jaar mogen zonder begeleiding.
WebsiteCa. 14 kilometer van het park

Zoo Hluboká

Hluboká nad Vltavou
De dierentuin is gelegen in het park van jagershuis Ohrada dat sinds 1939 een museum met natuurwetenschappelijke collecties tentoonstelt. Nu heeft de dierentuin rond 300 soorten dieren en meer dan 3000 exemplaren. Volgens de traditie, blijven ze zich richten op het houden van de dieren in de omgeving tot dieren in Europa en een stuk van Azië. 
WebsiteCa. 64 km van het park

Lipno Card

De regionale korting "Lipno kaart" biedt u vele voordelen. Met deze kaart krijgt u kortingen op verschillende attracties en bezienswaardigheden, en met name kortingen op skipassen en AquaWorld Lipno. De Lipno kaart is verkrijgbaar bij de receptie.

De Grenzgenial Landal Marina

Met de Grenzgenial Landal Marina bent u op de hoogte van de voordeligste kortingen en praktische tips voor uitstapjes in de regio Lipno. Meer dan 100 tips, leuke activiteiten en toeristische attracties. U vindt het allemaal in de handige wegwijzer! De kortingen zijn geldig t/m 31 mei 2017. Ga er samen op uit en beleef meer met de Grenzgenial Landal Marina!

Meer tips