Eten en drinken

Na een actieve dag in de frisse buitenlucht is niets zo lekker als een glas warme chocomelk of glühwein. Om daarna gezellig met z'n allen aan tafel te gourmetten in uw eigen bungalow of naar restaurant Marina te gaan voor een heerlijk diner. Smakelijk eten!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Op loopafstand van het park ligt Aquaworld Lipno (tegen betaling). In dit overdekte zwembad kunt u lekker ontspannen in de whirlpool met uitzicht op het Lipnomeer, terwijl de kinderen zich vermaken op de glijbaan.
Zwempret

Sport en spel

Welke winterse uitdaging maakt uw vakantie onvergetelijk? In de omgeving van Landal Marina Lipno zijn veel leuke en uitdagende activiteiten te beleven. Schaatsen, rodelen, hondensleetochten en sneeuwschoenwandelingen. Op en top winterpret voor de echte avonturiers!
Alles over sport en spel

Kids

Op Landal Marina Lipno is er voor kinderen van alles te beleven, zowel binnen als buiten. Maak mooie tekeningen in het kinderspeelhuis, ga naar het kinderskiland om te leren skiën en leef je uit op de verschillende speelattributen in de nabijgelegen indoorspeelplaats. Plezier gegarandeerd!
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

In het nabijgelegen Sportarena Lipno Point vindt u alles rondom inspanning en ontspanning. Begin de dag sportief in de fitnessruimte en gun uzelf daarna een pauze in het saunalandschap. Wilt u zichzelf echt verwennen? Kies dan voor een massage.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Wilt u een dagje eens wat anders doen dan skiën of langlaufen? Trek er dan op uit in de omgeving van het vakantiepark. Bezoek één van de mooiste steden in Tsjechië, Ceskey Krumlov, of roetsj van de bobsleebaan. Met de Lipno Card profiteert u van leuke kortingen en 1+1 toegangsprijzen op verschillende attracties!
Omgevingstips