Skigebied Lipno
Divers aanbod accommodaties t/m 10 pers.
Zwembad, Skischool, Restaurant

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten op het park
 • Fun & Entertainment

  De Bollo Club is op dit moment gesloten. Dit houdt in dat er nu ook geen Fun & Entertainment programma plaatsvind.

Activiteiten in de omgeving
 • Het openbare zwembad is gesloten

  Het openbare zwembad direct naast het vakantiepark blijft gesloten vanwege de strenge maatregelen.

 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Al onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de hygiënemaatregelen en afstand houden. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment nog even dat ze niet tot zeer beperkt geopend zijn.

 • De omgeving verkennen

  Ontdek de natuur in de omgeving wandelend of op de fiets. Op het park kunt u een fiets per dag huren. In uw accommodatie of bij de receptie ligt een reserveringsformulier voor u klaar. Eenmaal ingevuld levert u deze in bij de fietsverhuur. Alle fietsen zijn vooraf gedesinfecteerd. Wandelingen met gids vinden plaats onder bepaalde voorwaarden. De omgeving verkennen? Doe inspiratie op in de Landal GreenParks app of informeer bij de parkreceptie.

Eten en drinken
 • Eten en drinken in de omgeving

  Zin om uit eten te gaan tijdens uw parkbezoek? Bekijk de Landal GreenParks app of informeer bij de parkreceptie of direct bij het restaurant naar de openingstijden van restaurants in de omgeving.

 • Boodschappen doen op het park

  Verse broodjes halen en uw dagelijkse boodschappen doen kan in de parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zorg voor minstens 1,5m afstand en draag een mondkapje.

Ontdek onze park faciliteiten

Onze accommodaties

Welkom op Landal Marina Lipno

Op Landal Marina Lipno heeft u alles bij de hand voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Het begint al met de skilift. Die ligt meteen naast de deur van dit vakantiepark in Tsjechië met 306 appartementen. Op het aangrenzende Lipnomeer kunt u ’s winters heerlijk schaatsen. Het Boheemse woud is, bedekt met sneeuw, een lust voor het oog en nodigt uit tot lange wandelingen.

De spieren ontspannen doet u in het overdekt zwembad op het park of in het saunalandschap van het nabijgelegen Sportarena Lipno Point. Vakantiepark Landal Marina Lipno is een uitstekende wintersportbestemming als beginnend skiër of als u in het gezelschap van jonge kinderen bent. Het skigebied in Zuid-Bohemen is overzichtelijk en heeft een grote blauwe piste. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om lessen te volgen. Kinderen die nog niet kunnen skiën of geen zin meer hebben, gaan naar het kinderskiland.