Praktische info

Landal Katschberg
Katschberghöhe 38
A-9863 Rennweg Oostenrijk
Tel. +43-(0)473 42 99 63
katschberg@landal.at
      

Route naar Landal Katschberg

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Routebeschrijving

Navigatieadres
Rijdt u met een navigatiesysteem? Voer dan als adres alleen Katschberghöhe in, nummer 38 wordt nog niet herkend.

Eigen vervoer
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB. Voor het gedeelte Salzburg tot en met de Tauerntunnel betaalt u € 12,- tol, wat u bij het loket van de Maustelle kunt betalen.

Vanaf Nederland en België
Neem de snelweg A8 München richting Salzburg. Volg de A1 richting knooppunt Salzburg. Vervolg de weg richting Graz/Villach/Salzburg (A10). Neem na 96 km de afslag St. Michael/Lungau (B96). Ga na 3 km aan het einde van de hoofdstraat door St. Michael rechtsaf op de t-splitsing richting Katschberg. Na 5,5 km volgt u de vrij steile weg (15%) naar Katschberg. Boven op de pas aangekomen, direct na de tweede loopbrug, slaat u rechtsaf richting Zentrum (scherpe bocht omhoog). Rijd door het centrum tot aan de splitsing bij het Falkensteiner Hotel Cristallo (aan uw linkerhand). Bij het bord met de hotels/pensions (Landal Katschberg staat op het onderste bordje) gaat u rechtsaf en direct weer links. De tunnel laat u rechts liggen. Na 50 meter arriveert u bij de receptie van Landal Katschberg.
Met de trein
Het dichtsbijzijnde treinstation is in Spittal/Millstätersee. Vanuit hier kunt u met een buslijndienst of taxi naar Katschberg-Rennweg. Ook kunt u via Salzburg rijden tot Bischofshofen en vanaf daar verder met de bus of een taxi.

Met het vliegtuig
De dichtsbijzijnde internationale luchthavens zijn Salzburg en Klagenfurt (beide circa 100 km). Vanuit Klagenfurt kunt u per huurauto reizen, of met de trein naar Spittal/Drau en van daaruit met de bus.

De vluchttijden naar Salzburg:
  • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 35 min.
  • Vliegen vanaf Rotterdam: 1 uur en 25 min.
  • Vliegen vanaf Eindhoven: 1 uur en 25 min.
Taxiservice Langau Taxi Lehenauer brengt u vanaf luchthaven Salzburg naar Landal Katschberg. U betaalt € 70* voor een retour en € 40* voor een enkele rit.

Een uitgebreid overzicht van alle vlieg- en treinopties kunt u bij de receptie van Landal Katschberg aanvragen via katschberg@landal.at.

* Prijzen en informatie onder voorbehoud.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en de welkomstinformatie. De actuele openingstijden van de receptie vindt u in de welkomstinformatie die u bij aankomst ontvangt. Het reserveren van skilessen regelt u vooraf door contact op te nemen met de receptie. Hiermee voorkomt u teleurstellingen.

Uw appartement is elke dag vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buiten deze tijden arriveren neemt u dan contact op met de receptie via tel. +43-(0)473 42 99 63 of per e-mail via katschberg@landal.at. Op de vertrekdag verzoeken wij u het appartement voor 10.30 uur te verlaten. U kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken.

Tip: uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. U kunt al lekker gaan zwemmen, skiën of lunchen.

Openingstijden receptie
De receptie is dagelijks geopend, voor vragen of informatie kunt u altijd bij ons terecht.

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bank- of giropas, American Express, VISA en Mastercard.

Met de auto
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB. Voor het gedeelte Salzburg tot en met de Tauerntunnel betaalt u € 4,50 tol, wat u bij het loket van de Maustelle kunt betalen.

Internetmogelijkheden op het park
U kunt gebruik maken van gratis wifi op het hele park. 

Parksluiting

Het park Landal Katschberg is gesloten:

  • van 24 october tot 27 november 2020
Huisdieren
Neemt u een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke appartementen, daarom dient u het huisdier (maximaal twee huisdieren per appartement) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht.

Te huur
Op het park kunt u terecht voor de verhuur van dvd-spelers en dvd's, gezelschapsspellen, tafeltennisbatjes- en balletjes, buggy's, kinderbedden, kinderboxen en kinderstoelen. Bij skischool Katschberg Gottfried krabath kunt u terecht voor de verhuur van ski- en snowboardmaterialen.

Artsenpraktijk
Dr. Betzler en Dr. Neumayer in Katschberg (tegenover het VVV-kantoor). Huisartsen en spoedoperaties (met röntgen). Spreekuren in de winter: dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur. Spreekuren in de zomer: maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Openingstijden receptie
Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de receptie. De actuele openingstijden ontvangt u bij aankomst op het park.

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
  • De getoonde prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering, persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. , kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting vanaf 18 jaar € 2,60 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 25;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.