Welkom op Landal Katschberg

Vanuit uw chalet op Landal Katschberg in Oostenrijk loopt u zo de piste op van het skigebied Katschberg. Even snel bent u bij de skischool, de restaurants en après-ski bars, het Bollo Speelhuis of midden in het bos. Dit vakantiepark in de Lungau is ideaal voor gezinnen op wintersport. Het skigebied is sneeuwzeker en is een uitdaging voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Het vakantiepark heeft 72 appartementen en 10 chalets én een eigen kinderopvang. Skiën, wandelen, winkelen en ’s avonds aan de glühwein, op dit vakantiepark geniet u met het hele gezin ontspannen van de winter.

Midden in het topskigebied

Een zonovergoten ligging, de piste direct voor de deur en ideale sneeuwcondities op 1.650 meter hoogte. Een verblijf in de gemoderniseerde appartementen van Landal Katschberg laat geen wens onvervuld. Heel fijn: op de Katschberg is alles te voet bereikbaar, zodat u ook uw auto even een pauze kunt gunnen.
  • Sneeuwzeker skigebied tot 2.220 meter hoogte
  • Gemoderniseerde accommodaties direct aan de piste
  • Kinderpiste en skischool in het park
Alle faciliteiten

Topskigebied Katschberg

Op de vrijwel autovrije Katschberg worden winterdromen werkelijkheid. Dit familievriendelijke skigebied behoort tot de best beoordeelde gebieden in Karinthië en biedt dankzij moderne sneeuwkanonnen een hoge sneeuwzekerheid. Van beginners tot herintreders, gevorderde skiërs of experts, hier vindt iedereen het juiste wintersportterrein. Kinderen leren skiën in Katschi’s Kinderwereld. Maar ook een mooie winterwandeling met gezellige afsluiting in een van de après-skibars in het skigebied belooft een avontuurlijke winterdag te worden. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden!
Ontdek Katschberg

Katschi's Kinderwereld

Een wereld helemaal alleen voor jonge pistefans, want hier hebben de kinderen voorrang: in Katschi’s Kinderwereld met zijn kinderpistes en verwarmd paviljoen of ook bij het knutselen, sleeën en sneeuwpoppen maken, krijgen de kinderen geen kans om zich te vervelen. In dit grote kinderskiland voor kleine en wat grotere kinderen is altijd van alles te beleven.
Kinderfaciliteiten

Webcam in Katschberg / Aineck

Bekijk de condities van de pistes in Katschberg via de webcam.
Bekijk de pistes

Weersverwachting de komende dagen

vrijdag 03 juli

9° / 15°

zaterdag 04 juli

8° / 18°

zondag 05 juli

9° / 21°

maandag 06 juli

12° / 21°

Piste-info Katschberg dinsdag 17 maart 2020

Berg

0 cm

Dal

0 cm

Piste

Niet gemeld

Dalafdaling

Nee

Skischool Krabath

Bij Skischool Krabath zijn beginners maar ook ervaren snowboarders en skiërs van harte welkom. Leer de basis onder de knie te krijgen of kom om uw vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Bent u klaar voor de uitdaging? Ook kunt u hier terecht voor de benodigde wintersportmaterialen.

Volop arrangementen

Een ontspannen wintersport op Landal Katschberg maakt u helemaal compleet met een speciaal arrangement, dat u eenvoudig samen met uw accommodatie kunt reserveren.
Bekijk alle arrangementen

Green Key

Landal Katschberg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Kwaliteit in Karinthië

Landal Katschberg is bekroond met het Karinthië kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk wordt toegekend aan vakantieaanbieders in Karinthië met een hoge kwaliteit van service en dienstverlening. Regelmatige controles van van de richtlijnen garanderen onze gasten de kwaliteit die beloofd wordt.

Landal Katschberg in de zomer

Landal Katschberg is gelegen in een aantrekkelijk recreatiegebied waar veel activiteiten te doen zijn. Wandel door het mooie Karinthië of bewijs uzelf op het avontuurlijk parcours in het klimpark. Bij de waterspeelplaats vermaken de kleine kinderen zich prima in de zomer.
Bekijk dit park in de zomerLandal GreenParks