Welkom op Landal Katschberg

Vanuit uw chalet op Landal Katschberg in Oostenrijk loopt u zo de piste op van het skigebied Katschberg. Even snel bent u bij de skischool, de restaurants en après-ski bars, het Bollo Speelhuis of midden in het bos. Dit vakantiepark in de Lungau is ideaal voor gezinnen op wintersport. Het skigebied is sneeuwzeker en is een uitdaging voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Het vakantiepark heeft 72 appartementen en 10 chalets én een eigen kinderopvang. Skiën, wandelen, winkelen en ’s avonds aan de glühwein, op dit vakantiepark geniet u met het hele gezin ontspannen van de winter.

Ultiem sneeuwplezier

Spectaculaire uitzichten, de piste naast de deur en behoorlijk sneeuwzeker met een ligging op 1.650 meter. Landal Katschberg is een gezellig park in traditionele Oostenrijkse sfeer.
  • 72 appartementen en 10 chalets
  • Zeer familie- en kindvriendelijk
  • Overdekt zwembad
Alle faciliteiten Contactgegevens

Landal Katschberg in de zomer

Landal Katschberg is gelegen in een aantrekkelijk recreatiegebied waar veel activiteiten te doen zijn. Wandel door het mooie Karinthië of bewijs uzelf op het avontuurlijk parcours in het klimpark. Bij de waterspeelplaats vermaken de kleine kinderen zich prima in de zomer.
Bekijk dit park in de zomerLandal GreenParks

Grote en kleine avonturiers

De hele familie vermaakt zich in Katschberg. Terwijl de kinderen leren skiën in het kinderskiland, suist u de berg af op uw ski's of snowboard. Of nog avontuurlijker: ga paragliden! Sluit de dag af met een mooie winterwandeling of een drankje in één van de gezellige après-skibars in het gebied.

Ontdek Katschberg

Webcam in Katschberg / Aineck

Bekijk de condities van de pistes in Katschberg via de webcam.

Bekijk de pistes

Weersverwachting de komende dagen

dinsdag 28 maart

-2° / 12°

woensdag 29 maart

2° / 11°

donderdag 30 maart

3° / 12°

vrijdag 31 maart

3° / 12°

Piste-info dinsdag 28 maart 2017

Berg

70 cm

Dal

50 cm

Piste

Lente sneeuw

Dalafdaling

Open

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Katschberg

Skischool Krabath

Bij Skischool Krabath zijn beginners maar ook ervaren snowboarders en skiërs van harte welkom. Leer de basis onder de knie te krijgen of kom om uw vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Bent u klaar voor de uitdaging? Ook kunt u hier terecht voor de benodigde wintersportmaterialen.

Katschi's Kinderwereld

Speciaal voor de kinderen is er Katschi's Kinderwereld met kinderpistes, een verwarmd paviljoen, kinder wc en nog veel meer. Leren skiën was nog nooit zó leuk! Het is altijd dolle pret in dit uitgebreide kinderskiland.
Kinderfaciliteiten

Volop arrangementen

Een ontspannen wintersport op Landal Katschberg maakt u helemaal compleet met een speciaal arrangement, dat u eenvoudig samen met uw accommodatie kunt reserveren.
Bekijk alle arrangementen

Kwaliteit in Karinthië

Landal Katschberg is bekroond met het Karinthië kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk wordt toegekend aan vakantieaanbieders in Karinthië met een hoge kwaliteit van service en dienstverlening. Regelmatige controles van van de richtlijnen garanderen onze gasten de kwaliteit die beloofd wordt.

Green Key

Landal Katschberg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering