Eten en drinken

Van ontbijt tot diner, in de omgeving van Landal Hochmontafon geniet je de hele dag door! Heerlijk ontbijten of gezellig met elkaar dineren in jouw eigen appartement. Wil je de dag feestelijk afsluiten? Drink een cocktail in één van de après-ski bars. Comfortabel genieten met de broodleverservice. Iedere ochtend leveren wij broodjes van de plaatselijke bakker aan jouw deur. Je hebt de keuze uit een zeer groot assortiment.

Heerlijk en comfortabel genieten

  • Minishop
  • Broodjesservice
  • Supermarkten in de omgeving
  • Après-skimogelijkheden
  • Diverse horecavoorzieningen in de omgeving

Minishop op het park

Je vindt onze minishop direct naast de receptie. In deze minishop kun je terecht voor basisboodschappen en dagelijkse benodigdheden. Openhaardhout, drankjes en chips voor een gezellig avondje op de bank, brood en jam voor bij het ontbijt én er is kleine fruitafdeling. Daarnaast vind je er ook regionale producten en Bollo-artikelen.

Tip: het boodschappenpakket

Begin jouw vakantie onbezorgd met het boodschappenpakket. Meteen bij aankomst alvast wat boodschapjes in jouw appartement die wij voor jou klaarzetten. Zo makkelijk kan het zijn!
Bekijk alle arrangementen

Restaurant op het park

Na een heerlijk actieve vakantiedag kun je ontspannen en genieten in ons gezellige restaurant. ‘s Middags en ‘s avonds geniet je hier van een heerlijke maaltijd. Alle dagen behalve dinsdagen kun je in het restaurant op het park genieten van Oostenrijkse specialiteiten en internationale klassiekers. Of gewoon ‘s avonds genieten van een glaasje wijn of een biertje.