Eten en drinken

Laat u na een drukke dag lekker verwennen. Bezoek ons restaurant op het park en geniet van regionale specialisten en internationale klassiekers. In een gezellige sfeer sluit u de dag perfect af. En voor nog meer gezelligheid kunt u heerlijk genieten van het kleine, maar fijne après-ski-aanbod.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Plons! De kids spelen en spetteren in het zwembad. Overgooien met de bal, dobberen op het waterbed en wie blijft het langst onder water? U kunt zich lekker ontspannen in de sauna. Zwemmen, zwemmen, zwemmen!
Zwempret

Sport en spel

Skiën is leuk, maar er is nog zoveel meer actie te beleven. Doe mee met het Fun & Entertainment-team aan leuke activiteiten en spelletjes zowel binnen als buiten. Eén ding is zeker, u zult zich geen moment vervelen!
Alles over sport en spel

Kids

Een sneeuwballenwedstrijd, op de latten de berg afglijden, sneeuwmannen bouwen of sneeuwengeltjes maken in verse sneeuw... In Landal Hochmontafon is er heel wat te beleven voor kinderen.
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Even helemaal niets. Ontspan in de kleur-/biosauna en geniet van de warmte die op uw lichaam neervalt. Plons het zwembad in voor een frisse duik. Heerlijk ontspannen, zult u vanavond slapen als een roos.
Meer beauty en wellness

Omgeving

De omgeving van Landal Hochmontafon heeft alles wat u zoekt. Maak een mooie wandeling over een van de vele besneeuwde wandelpaden van hut naar hut of naar de toppen van bergketens van Montafon. Doet u het liever rustig aan? Neem een van de stoeltjesliften en geniet van het prachtige uitzicht. 
Omgevingstips

Skigebied Montafon

De pistes ontdekken, langlaufen, rodelen of een romantische arrensleetocht maken, skigebied Montafon heeft veel te bieden. Ideaal voor jong en oud, ervaren of onervaren en door de hoge ligging is er ook een hoge sneeuwzekerheid. Terwijl de kids spelen in het kinderskiland, maakt u een mooie sneeuwwandeling. Op en top winterpret!
Ontdek het skigebied