Praktische info

Route naar het park

Alpen Chalet Matin
Matin 43
A-6707 Bürserberg

Bel de receptie
+43-(0)5552 627 66
Mail de receptie
chaletmatin@landal.com

Route naar Alpen Chalet Matin

Waar kom je vandaan?

Gebruik jouw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als je met de auto naar Oostenrijk gaat, let er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje mee moet hebben. Er wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. Je kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Met de trein
Het dichtstbijzijnde treinstation vanaf het park ligt in Bludenz. Je kunt vanaf hier een taxi nemen. De reistijd tot aan Landal Chalet Matin is circa 10 minuten.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens liggen in Innsbruck (circa 145 km) en Zürich (circa 160 km). Alle grotere luchtvaartmaatschappijen en low-cost airlines vliegen op deze luchthavens. Beide vluchten zijn directe verbindingen en vanaf het vliegveld nog 1 uur en 50 min rijden. Vanaf het vliegveld is het mogelijk om met een huurauto naar de bestemming te rijden.

Vliegtijden naar Innsbruck

  • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 35 min.
  • Vliegen vanaf Rotterdam: 1 uur en 25 min.
  • Vliegen vanaf Eindhoven: 1 uur en 25 min

Vliegtijd naar Zürich:

  • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 25 min.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park kun je je aanmelden bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels van jouw appartement en de welkomstinformatie. De receptie van Landal Chalet Matin is telefonisch te bereiken via tel. +43-(0)5552 627 66 of per e-mail chaletmatin@landal.com.

Je appartement is vanaf 16.00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag verzoeken wij je het appartement voor 10.30 uur te verlaten. Je kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken.

Tip: uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. Je kunt al lekker gaan skiën of lunchen. Het reserveren van skilessen kun je het beste vooraf reserveren via de receptie, om teleurstelling te voorkomen.

In de periodes dat de receptie van Landal Chalet Matin gesloten is helpen wij je graag verder bij de receptie van Landal Brandnertal. In 5 minuten ben je met de auto of de skilift bij Landal Brandnertal, waar je ook gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Kom gerust eens langs!

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bankpas, VISA, en Mastercard.

Met de auto
Als je met de auto naar Oostenrijk gaat let er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en dat je ook een veiligheidshesje bij je moet hebben. Er wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet

In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. Je kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi op het gehele park.
Te huur
Op het park zijn kinderbedden, kinderboxen en kinderstoelen te huur. Bij de skischool in Brandnertal kun je ski-, langlauf- en snowboardmaterialen huren. Meer informatie over skiverhuur.

Huisdieren

Neem je een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke appartementen, daarom dien je het huisdier (maximaal twee huisdieren per appartement) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Parksluiting

Het park Landal Chalet Matin is gesloten:

  • van 2 april 2022 t/m 22 april 2022
  • van 29 oktober 2022 t/m 9 december 2022