Praktische info

Landal Chalet Matin
Matin 43
A-6707 Bürserberg Oostenrijk
Tel. +43-(0)5552 627 66
chaletmatin@landal.com
     

Route naar Landal Chalet Matin

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Vanaf Duitsland

Neem de snelweg richting Frankfurt - Stuttgart - Ulm (A5/A8) - Memmingen (A7) - Lindau (A96). Na de grensovergang met Oostenrijk volgt u de snelweg richting Innsbruck (A14) tot afrit Brandnertal. De straat richting Brandnertal/Brand circa 4 km volgen en de bochtige weg bergopwaarts volgen. 40 meter nadat u het dorp Bürserberg binnen bent gereden buigt u rechts af, volg de straat tot aan de kruising. Rechts afbuigen, de weg vervolgens circa 1 km volgen. U rijdt een kerk voorbij (aan de rechterkant) en buigt bij de volgende kruising linksaf. Na 50 meter arriveert u bij Landal Chalet Matin.
Met de trein
Het dichtstbijzijnde treinstation vanaf het park ligt in Bludenz. U kunt vanaf hier een taxi nemen. De reistijd tot aan Landal Chalet Matin is circa 10 minuten.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens liggen in Innsbruck (circa 145 km) en Zürich (circa 160 km). Alle grotere luchtvaartmaatschappijen en low-cost airlines vliegen op deze luchthavens. Beide vluchten zijn directe verbindingen en vanaf het vliegveld nog 1 uur en 50 min rijden. Vanaf het vliegveld is het mogelijk om met een huurauto naar de bestemming te rijden.

Vliegtijden naar Innsbruck

 • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 35 min.
 • Vliegen vanaf Rotterdam: 1 uur en 25 min.
 • Vliegen vanaf Eindhoven: 1 uur en 25 min

Vliegtijd naar Zürich:

 • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 25 min.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels van uw appartement en de welkomstinformatie. De receptie van Landal Chalet Matin is telefonisch te bereiken via tel. +43-(0)5552 627 66 of per e-mail chaletmatin@landal.com.

Uw appartement is vanaf 15.00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag verzoeken wij u het appartement voor 10.30 uur te verlaten. U kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken.

Tip: uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. U kunt al lekker gaan skiën of lunchen. Het reserveren van skilessen kunt u het beste vooraf reserveren via de receptie, om teleurstelling te voorkomen.

In de periodes dat de receptie van Landal Chalet Matin gesloten is helpen wij u graag verder bij de receptie van Landal Brandnertal. In 5 minuten bent u met de auto of de skilift bij Landal Brandnertal, waar u ook gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Kom gerust eens langs!

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bank- of giropas, VISA, en Mastercard.

Met de auto
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet

In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi in uw appartement via uw eigen laptop of tablet.
Te huur
Op het park zijn kinderbedden, kinderboxen en kinderstoelen te huur. Bij de skischool in Brandnertal kunt u ski-, langlauf- en snowboardmaterialen huren. Meer informatie over skiverhuur.

Huisdieren

Neemt u een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke appartementen, daarom dient u het huisdier (maximaal twee huisdieren per appartement) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Parksluiting

Het park Landal Chalet Matin is gesloten:

 • van 28 maart tot 18 april 2020
 • van 31 october tot 12 december 2020

Prijzen

 • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
 • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
 • De getoonde prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering, persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. , kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting vanaf 14 jaar € 1,90 p.p.p.n. (vanaf 1 mei 2020: € 2,20) en eventuele voorkeurskosten € 25;
 • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
 • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
 • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.