Praktische info

Landal Brandnertal
Tschengla 3
A-6707 Bürserberg Oostenrijk
Tel. +43-(0)5552 627 66
brandnertal@landal.com
      

Route naar Landal Brandnertal

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Vanaf Duitsland
Neem de snelweg Frankfurt - Stuttgart - Ulm (A5/A8) - Memmingen (A7) - Lindau (A96). Na de grensovergang met Oostenrijk volgt u de snelweg richting Innsbruck (A14) en neem de afslag Brandnertal. De weg richting Brandnertal/Brand circa 4 km volgen en de bochtige weg bergopwaarts volgen. 40 meter nadat u het dorp Bürserberg binnen bent gereden buigt u rechts af en volgt u de weg tot aan de kruising. Ga rechtdoor en volg de bochtige weg gedurende 2,9 km bergopwaarts tot aan Landal Brandnertal.
Met de trein
Het dichtstbijzijnde treinstation vanaf het park ligt in Bludenz. U kunt vanaf hier een taxi nemen. De reistijd tot aan Landal Brandnertal is circa 15 minuten.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens liggen in Innsbruck (circa 145 km) en Zürich (circa 160 km). Alle grotere luchtvaartmaatschappijen en low-cost airlines vliegen op deze luchthavens. Beide vluchten zijn directe verbindingen en vanaf het vliegveld nog 1 uur en 50 min rijden. Vanaf het vliegveld is het mogelijk om met een huurauto naar de bestemming te rijden.

Vluchttijden naar Innsbruck

 • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 35 min.
 • Vliegen vanaf Rotterdam: 1 uur en 25 min.
 • Vliegen vanaf Eindhoven: 1 uur en 25 min.

Vluchttijd naar Zürich

 • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 25 min.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels van uw appartement en de welkomstinformatie. Komt u buiten de openingstijden van de receptie aan, neem dan vooraf contact met ons op. De receptie van Landal Brandnertal is telefonisch te bereiken via tel. +43-(0)5552 627 66 of per e-mail brandnertal@landal.com.

Uw appartement is vanaf 15.00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag verzoeken wij u het appartement voor 10.30 uur te verlaten. U kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken. Zo houdt u het vakantiegevoel nog even vast.

Tip: uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. U kunt al lekker gaan zwemmen, skiën of lunchen.

Openingstijden van de receptie
De openingstijden vindt u bij aankomst op het park. 

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bank- of giropas, VISA en Mastercard.

Te huur
Op het park zijn kinderbedden, kinderboxen en kinderstoelen te huur. Uw skiuitrusting kan gehuurt worden bij de skischool in Brandnertal, hier kunt u onder andere ski-, langlauf- en snowboardmaterialen huren. Meer informatie over skiverhuur.

Met de auto
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
Wanneer u in Oostenrijk over snelwegen en autowegen rijdt bent u verplicht een vignet en waarschuwingsvesten bij u te hebben. Vignetten zijn verkrijgbaar bij de ANWB (in Nederland), bij de grens bij tankstations (op snelwegen) en online.

Internetmogelijkheden op het park

Wifi tegen betaling in uw appartement en bij de receptie.
Huisdieren
Neemt u een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke appartementen, daarom dient u het huisdier (maximaal twee huisdieren per appartement) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht .

Parksluiting

Het park Landal Brandnertal is gesloten:

 • van 24 october tot 19 december 2020

Laadstation voor elektrische auto's
Landal Brandnertal heeft twee laadstations voor elektrische voertuigen. U vindt het laadstation voor de receptie.

Prijzen

 • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
 • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
 • De getoonde prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering, persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. , kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting vanaf 14 jaar € 2,20 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 25;
 • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
 • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
 • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.