Sport en spel

Op Landal Brandnertal is veel te beleven. Buiten wachten activiteiten als rodelen, schaatsen en hondensleetochten op je. Niet alleen in de sneeuw, maar ook binnen wordt er een gevarieerd programma aangeboden. Het grote saunalandschap, het gezellige restaurant en het Fun & Entertainment-programma voor jong en oud zorgen voor afwisseling op het park.

Actief bezig zijn

Sport en spel
  • Fun & Entertainment-programma
    • Het gehele jaar
  • Tafeltennistafel (binnen)
  • Arrensleetochten
  • Winterwandelingen

Skischool Brandnertal

Skischool Brandnertal biedt lessen voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. Zo is wintersport meteen al leuk! Heb je zelf geen wintersportuitrusting of bent je iets vergeten? Van ski's tot een helm, diverse wintersportmaterialen huur je bij onze partner R-Sport, die zich in het hoofdgebouw van het park bevindt.

Langlaufen in Brandnertal

Meer dan 20 km loipes met prachtige berg- en dalpaden wachten in Brandnertal op enthousiaste langlaufers. Bijzonder aan te bevelen zijn de drie loipes op het hoogplateau Tschengla/Bürserberg op 1.200 tot 1.300 meter hoogte met een prachtig uitzicht op de omliggende vijf valleien. Ze behoren tot de mooiste loipes in West-Oostenrijk.

Fun & Entertainment

Ons Fun & Entertainment-team bezorgt jou en de kinderen een onvergetelijke wintersportvakantie. Lekker met elkaar spelen en knutselen in de Bollo Club, avontuurlijk gaan rodelen in de avond of mooie winterwandelingen maken in de omgeving. Kortom, er is genoeg te doen!

Huskyworkshop

Ervaar een unieke huskyworkshop bij 'Husky Toni' op de Tschengla: leer van alles over sledehonden, maak een kleine sneeuwschoenwandeling vergezeld door de husky's en lunch bij het kampvuur. Daarna leer je sleeën zonder husky's, voordat je dan echt zelf een slee gaat rijden.