Skigebied

Beleef puur winterplezier in het sportieve familieskigebied Brandnertal! De beginner kan al snel van veel pistes afzoeven, maar ook de gevorderde skiër zal zich hier niet snel vervelen. Neem de Panoramacabinelift en geniet samen van een spectaculair uitzicht op de bergtoppen van de Rätikon. Kriebelt het al?
Winterpret

Eten en drinken

Van al die winterse activiteiten krijgt u trek. Bij de verschillende restaurants in de omgeving kunt u terecht voor een gezellig diner. Eet u liever in uw eigen accommodatie bij een knapperend haardvuur? Haal dan boodschappen bij de minishop en ga zelf lekker kokkerellen. Mmm… dat wordt smullen!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Ben jij een echte zwemliefhebber? Trek dan een paar baantjes in het water terwijl u geniet van het panoramische uitzicht of spetter met de kleintjes in het aparte peuterbad. Gun uw spieren de aangename warmte van de sauna met daarna heerlijke ontspanning in de relaxzone.
Zwempret

Sport en spel

Er is bij Landal Brandnertal veel te beleven! Outdooractiviteiten zijn onder meer rodelen, schaatsen, hondensleeën en Segway-tochten! Maar niet alleen in de sneeuw, maar ook binnen zijn er activiteiten voor jong en oud: kinderen spelen en knutselen in de Bollo-club, tieners ontmoeten elkaar in de tienerkamer en de volwassenen genieten van de sauna en lekkernijen in het restaurant.
Alles over sport en spel

Kids

Daar gaan we! Heerlijk op sneeuwballenjacht, één tegen één! Heb je Bollo al gezien? Hij wil graag samen met jou knutselen en spelen in de Bollo Club. In het Kinder-Skiland kun je met je nieuwe vriendjes heel gezellig en gemakkelijk leren skiën. Ook voor kinderen is er veel te beleven in Landal Brandnertal!
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Genieten van de rust, ontspannen, onthaasten; het hoort allemaal bij een heerlijk rustgevende vakantie. Gun uzelf een warme, ontspannende tijd in de Finse sauna. Probeer ook eens de sauna met kleurlicht of de biologische sauna en geniet daarna van een panoramisch uitzicht vanuit de relaxruimte en voel u perfect ontspannen.
Meer beauty en wellness