Ski & Thermen-actie in maart

De Ski & Thermen-weken in Bad Kleinkirchheim bieden niet alleen zonneschijn en skiplezier, maar ook bijzondere momenten. Zo krijg je 30% korting op een 3-daagse skipas van Bad Kleinkirchheim en toegang tot het Thermal Römerbad gedurende 4 uur. Deze aanbieding is geldig in de periode van 6 maart 2021 tot 5 april 2021.

Je kunt de tickets kopen bij de receptie op het park.

Skiën met de kids voor € 1!

Skiën is dit seizoen erg voordelig bij Landal Bad Kleinkirchheim.
Bij aankoop van een 6-daagse skipas voor volwassenen kost een skipas voor kinderen t/m 11 jaar slechts € 1,- per dag ( voor 6 dagen dus € 6,- ) 1 kind per betalende volwassene! Deze actie geldt voor het skigebied van Bad Kleinkirchheim / St. Oswald van 9 januari t/m 5. Maart 2021. Een 7-daagse skipas kost € 12,- per kind.

De skipas kun je verkrijgen bij de receptie van Landal Bad Kleinkirchheim.

De Sonnenschein Card

Met de Sonnenschein Card profiteren alle vakantiegangers vanaf volgend jaar in de regio Bad Kleinkirchheim op elk moment van het jaar van aantrekkelijke kortingen op vele vrijetijdsactiviteiten.
In het voorjaar en in de zomer is het zeker de moeite waard om het gebied van de Nockberge te ontdekken tijdens een fantastische wandeling in het biosfeerpark. In de winter kun je de hoog gelegen alpenwereld verkennen op meer dan 100 km pistes.
Sonnenschein Card