Praktische info

Landal Alpine Lodge Lenzerheide
Dieschen sot 18
7078 Lenzerheide Zwitserland
Tel. +41 (0)813 82 06 06
info@privalodge.ch
     

Route naar Landal Alpine Lodge Lenzerheide

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als u met de auto naar Zwitserland gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Zwitserland geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Vanaf Keulen/Frankfurt
Neem de A67 richting Basel, die overgaat in de A6 of A5 richting Karlsruhe en Basel. Volg de A5 voorbij Karlsruhe en Freiburg im Breisgau. Volg de A2 naar en door Basel (grensovergang) en houd aan de Zwitserse kant Zürich aan. Volg vanaf Zürich de A3 tot afrit 17 Chur Süd, Domat/Ems, Lenzerheide. Volg de hoofdweg totdat u na Valbella bij de Heidsee komt (Chur – Valbella: circa 16 km). Direct na het dalstation van de Rothorn-baan, aan uw linkerhand, gaat u linksaf de straat Dieschen sot/Voa Dieschen in. Na zo'n 400 meter bereikt u Landal Alpine Lodge Lenzerheide.

Vanaf Stuttgart/München
Volg de A8 richting München en neem bij afrit knooppunt Ulm/Elchingen de A7 richting Kempten/Lindau. Neem bij afrit knooppunt Memmingen de A96 naar Lindau/Bregenz en ga verder op de A14. Neem aan de Oostenrijkse kant afrit 27 richting Götzis en ga verder op de L55 of L58. Volg de tolweg en neem in Zwitserland de A13 richting Chur. Neem afrit 17 Chur Süd, Domat/Ems, Lenzerheide. Volg de hoofdweg totdat u na Valbella bij de Heidsee komt (Chur – Valbella: circa 16 km). Direct na het dalstation van de Rothorn-baan, aan uw linkerhand, gaat u linksaf de straat Dieschen sot/Voa Dieschen in. Na zo'n 400 meter ziet u Landal Alpine Lodge Lenzerheide aan uw linkerhand.
Parkeren
Bij aankomst kunt u direct voor de hoofdingang parkeren. Voor informatie over uw parkeerplaats in de parkeergarage kunt u terecht bij de parkreceptie. Elke accommodatie heeft een gratis parkeerplaats in de parkeergarage met een doorrijhoogte van maximaal 2.20 meter. Accommodaties met 3 of 4 slaapkamers hebben twee parkeerplaatsen. Vanaf de parkeerplaats heeft u direct toegang tot uw accommodatie.

Met de trein
U reist met de trein naar Chur en stapt daar over op bus 182 (Zwitserse postbus) richting Chur-Lenzerheide-Brivio. Het (post)busstation bevindt zich direct boven het perron. De (post)bussen vertrekken om het uur. De dichtsbijzijnde halte heet Rothorn. Vanaf dit punt is het ongeveer 400 meter lopen.

Met het vliegtuig
Vanaf de luchthavens Zürich en Friedrichshafen kunt u de airportshuttle Graubünden Express naar Lenzerheide nemen. U moet de airportshuttle wel van tevoren boeken. Bekijk de website van Graubünden voor meer informatie en boekingen, de reistijd vanaf het vliegveld naar Alpine Lodge Lenzerheide is 1 uur en 50 min rijden. Vanaf luchthaven Zürich kunt u ook verder met het openbaar vervoer, het station bevindt zich direct op de luchthaven.

De vluchttijd naar Zürich:
  • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 25 min.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en de welkomstinformatie. De receptie is van zondag t/m vrijdag van 08.00 - 19.00 uur geopend en op zaterdag van 07.00 - 21.00 uur*. Mocht u buiten de receptietijden arriveren, neemt u dan contact met ons op via tel: +41 (0)81 382 06 06 of per e-mail via info@privalodge.ch.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Alle Zaterdag vanaf 15.00 uur
Voor 11.00 uur
Tip: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Faciliteiten

Dagen

Openingstijden*

Parkreceptie Zondag t/m vrijdag
08.00 - 19.00 uur
Zaterdag 07.00 - 21.00 uur
Fitnessruimte Dagelijks 09.00 - 21.00 uur
Minishop Zondag t/m vrijdag
07.30 - 19.00 uur
  Zaterdag 07.00 - 21.00 uur
* Onder voorbehoud (buiten het seizoen gelden kortere openingstijden)

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bank- of giropas, VISA, Mastercard, Diners Card en JCB Card.

Met de auto
Als u met de auto naar Zwitserland gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
In Zwitserland geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Laadstation voor elektrische auto’s
Op het park is een laadstation aanwezig om uw elektrische auto op te laden.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi op het hele park en in uw accommodatie.
Te huur
Op het park zijn diverse kinderartikelen te huur zoals een babybad, babypot, badthermometer, luieremmer en een draagrugzak. Ook kunt u een fondueset, raclette of gourmetstel huren. Bij de skischool zijn ski's en skistokken, snowboards en langlaufmateriaal te huur. Meer informatie over skiverhuur.

Huisdieren

Neemt u een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke accommodaties, daarom dient u het huisdier (maximaal twee huisdieren per accommodatie) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht.

Parksluiting

Het park Landal Alpine Lodge Lenzerheide is gesloten:

  • van 24 oktober tot 11 december 2020

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, handdoekenpakket p.p., keukendoekenpakket, eindschoonmaak- en energiekosten;
  • De getoonde prijzen zijn exclusief € 29,95 reserveringskosten per reservering, toeristenbelasting vanaf 12 jaar € 3,30 p.p.p.n., 6 t/m 11 jaar € 1,65 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 29,95;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.