Skigebied Arosa-Lenzerheide

Altijd al willen freestylen of freeriden, maar nog niet zo ervaren? Na een cursus bij skischool Lenzerheide gaat u helemaal zelf de uitdaging aan! Of doe het wat rustiger aan, er is zoveel te doen. Trek de sneeuwschoenen aan en ga mee op avontuur. Ontdek het prachtige Arosa-Lenzerheide.
Meer wintersport

Eten en drinken

In de unieke alpenlodge draait het niet alleen om goed eten en drinken, maar vooral ook om gezelligheid en samen dingen beleven. De keuken serveert plaatselijke specialiteiten die op een nieuwe en creatieve manier worden geïnterpreteerd. In onze twee restaurants serveren we dagverse gerechten met regionale producten en seizoensproducten. De stijlvolle Cheminée Lounge nodigt met zijn gezellige open haard uit tot samenzijn bij een aperitief of koffie met gebak.
Meer eten en drinken

Zwemmen en relaxen

Baantjes trekken in het overdekt zwembad, terwijl de kids spelen in het peuterbad, dat is vakantie! Ontspan in de relaxruimte of lees een goed boek aan de kant. Heerlijk genieten, dat heeft u wel verdiend.
Naar het zwembad

Sport en spel

Vul uw vakantie in het Landal Alpine Lodge Lenzerheide geheel naar eigen wens in. Skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen, fitness of schaatsen – u kunt zelf kiezen hoe actief u wilt zijn! De Foxtrail, de "spannendste snipperjacht van Zwitserland', biedt met name gezinnen en groepen actieve speurpret in de natuur. Is het weer een dag wat minder? Het sportcentrum Lenzerheide biedt wellness en sport onder één dak.
Alles over sport en spel

Kids

Wij hebben natuurlijk ook aan onze jonge gasten gedacht. Kom spelen en knutselen met Bollo, beleef sneeuwpret in het kinderskiland of waterpret in het kinderbadje. Het aantrekkelijke vrijetijdsprogramma laat alle kinderharten sneller kloppen! In de kinderclub wordt bovendien gratis kinderopvang aangeboden, zodat u ook tijd hebt voor uzelf.
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Op vakantie is er genoeg tijd om uzelf in de watten te laten leggen. Wij maken het u gemakkelijk en komen naar uw accommodatie. Onze masseurs zorgen voor een massage geheel naar uw wensen: om te ontspannen, gespannen spieren soepel te maken of om uw lichaam te activeren en revitaliseren?
Meer beauty en wellness