Programma

Op een aantal parken brengt een ambassadeur van Right To Play een bezoek. Tijdens deze evenementen proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Right To Play.

Right To Play

De internationale organisatie Right To Play zorgt ervoor dat meer dan een miljoen kinderen wereldwijd kunnen sporten en spelen in landen waar dit niet vanzelfsprekend is. Al drie jaar draagt Landal GreenParks bij aan het bereiken van dit doel, met verschillende activiteiten op de parken en kantoren. Inmiddels is de samenwerking uitgegroeid tot een structureel partnerschap.

Kracht van sport en spel

Door de kracht van spel in te zetten in gebieden die door oorlog, armoede en ziekte zijn getroffen, leren kinderen belangrijke vaardigheden, zoals samenwerken en fair play. Right To Play zorgt voor sport en spel voor kinderen in moeilijke situaties ver over de grenzen en dat doen wij voor kinderen dichtbij. Een mooie boodschap die beide partijen kunnen ondersteunen en versterken.

Samenwerking

“Dit doel ligt heel dicht bij Landal. Voor ons is het heel normaal dat kinderen kunnen spelen en sporten, maar in veel landen is dat helemaal niet vanzelfsprekend. Vandaar dat wij graag aandacht vragen voor Right To Play, door met sport en spel voor kinderen dichtbij bij te dragen aan sport en plezier van kinderen in moeilijke situaties,” licht Algemeen Directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks toe over de samenwerking.

Fondsen werven

We willen meer fondsen werven voor Right To Play en een unieke ervaring bieden voor gasten en medewerkers. Het doel hiervoor is een volledig jaarprogramma te ontwikkelen dat een goede basis vormt en dat verder kan worden uitgebouwd.
Doneer zelf aan Right To Play