Over Landal Ski Life

Wintersportplezier voor groot en klein start bij Landal Ski Life. Bij ons vindt u de mooiste wintersportaccommodaties in de prachtige skigebieden van Oostenrijk, ZwitserlandDuitsland en Tsjechië. Van beginners tot ervaren wintersportfanaten; voor iedere gast hebben wij parken voor een onvergetelijke wintersport ervaring. Veel van onze parken liggen direct aan de piste. U staat dan ook in no time op de berg, klaar om naar beneden te zoeven. Maar ook als u geen skiliefhebber bent, staat de omgeving garant voor uren winterplezier. Zo kunt u de omgeving al langlaufend bewonderen op de goed geprepareerde loipes of geniet u van de prachtige winterse wandelroutes. De kinderen bouwen een sneeuwpop met papa en vermaken zich uitstekend in het kinderskiland met nieuwe vriendjes. Na het skiën nog even zwemmen met opa en oma en daarna gezellig met z'n allen voor de warme haard. Dat is genieten!

Landal Ski Life is onderdeel van Landal GreenParks.

Organisatie

Landal GreenParks maakt onderdeel uit van Wyndham Destination Network, één van de bedrijfsonderdelen van Wyndham Worldwide. Wyndham Worldwide behoort tot de top 500 van Amerikaanse, beursgenoteerde ondernemingen, en is 's werelds grootste aanbieder van vakantieverblijven. Binnen deze onderneming maakt Landal GreenParks deel uit van Wyndham Destination Network, waarin met 20 verschillende merken

aan 4 miljoen gezinnen jaarlijks een vakantie wordt geboden. De nauwe samenwerking met de moederorganisatie en de zusterbedrijven, zoals Novasol, Dansommer en English Country Cottages geeft Landal GreenParks de mogelijkheid internationale marktontwikkelingen te volgen en kansen voor de Nederlandse parken te vinden.

Facts & figures

Parken   
Nederland 54          
België 4
Duitsland 10
Oostenrijk 6
Zwitserland 2
Tsjechië 1
Hongarije 1
Denemarken 5
Engeland 2
Totaal aantal parken 85
Aantal vakantiewoningen in verhuur Circa 13.700
Aantal campingplaatsen in verhuur 1.450
Omzet  
Bruto jaaromzet 2015 Circa € 368 miljoen
Gasten  
Aantal gasten per jaar 2,4 miljoen
Aantal overnachtingen (gastenovernachtingen)  12,8 miljoen
Gemiddelde verblijfsduur 5,6 nachten
Herkomst gasten  

Nederland 71%
  Duitsland 12%
  België 8%
  Denemarken 5%
  Overig 4%
Organisatie  
Aantal medewerkers werkzaam op de parken 
en diverse kantoren
3.000

Betrokken ondernemen

Bij Landal GreenParks voelen we ons nauw verbonden met onze naaste omgeving. Daarom maken we ons sterk voor de natuur, onze gast en de samenleving. Betrokken ondernemen noemen wij dat. Dat doen we door duurzaam en verantwoord om te gaan met de natuur. Maar ook door ons in te zetten voor de regio op sociaal en economisch vlak. De uitvoering verschilt per park omdat deze allen uniek zijn.
78 keer anders groen

Sociaal jaarverslag

Voor medewerkers van Landal GreenParks is vakantie 'ons vak'. En dat het een vak apart is, blijkt wel uit ons sociaal jaarverslag. Het vak wordt van alle kanten belicht: als beroep, de kaders, de passie, de groene aspecten en de beperkingen.
Lees het sociaal jaarverslag

Awards

Afgelopen jaren is Landal GreenParks vele malen genomineerd voor mooie publieksprijzen en hebben we prachtige prijzen in de wacht gesleept.
Bekijk alle nominaties en gewonnen awards