| Nieuws

Wereldkampioenschappen Snowboarden in Winterberg

Het winterskioord Winterberg organiseert van 17 tot en met 19 maart 2017 voor de derde keer op rij de Snowboard World Cup. Winterberg is een populair skioord. Tijdens de wereldkampioenschappen stellen professionals hun vaardigheden in de wintersportarena op de proef.

Voor de derde keer op rij kunnen snowboard- en wintersportfans van 17 tot en met 19 maart 2017 het evenement in Winterberg bijwonen. Dit jaar zijn de single races en de teamraces ook aan het evenement toegevoegd.

Spannende races
De races in Winterberg beloven erg spannend te worden, want het evenement is georganiseerd door de Internationale Ski Federatie. Naast de kampioenschappen in snowboarden, zijn er tijdens de World Cup ook wedstrijden bobsleeën, rodelen en skeleton. Weinig andere skigebieden kunnen zich op zo’n groot en divers evenement verheugen.

De organisatie verwacht dit jaar meer dan 4500 toeschouwers bij de wereldkampioenschappen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 17 maart: kwalificaties 
  • Zaterdag 18 maart: finale slalom skiën (single) 
  • Zondag 19 maart: finale slalom skiën (teams) 
Meer informatie over de wereldkampioenschappen snowboarden vindt u hier.

Uw verblijf bij Landal GreenParks
Wilt u dit evenement van dichtbij bijwonen? Boek dan een verblijf op Landal Winterberg. Het park ligt aan de piste waar de World Cup wordt gehouden en is gemakkelijk toegankelijk.