| Nieuws

Sneeuwzekerheid op Winterberg

Om uw skivakantie op z´n best te beleven, hoeft u niet helemaal naar De Alpen. Skiërs en snowboarders kunnen hun hart ophalen in Wintersportarena Sauerland. Hier bent u (bij gunstige temperaturen) namelijk van december tot maart verzekerd van besneeuwde pistes.

Sneeuwkanonnen
Het skigebied van Winterberg heeft in de winter een neerslagpercentage van 80%. Naast deze positieve vooruitzichten, heeft het skigebied de mogelijkheid om de pistes met behulp van nieuwe sneeuwkanonnen perfect voor te bereiden.

Ook op warmere dagen volop sneeuw
Sinds oktober 2014 beschikt het skigebied van Landal Winterberg over een moderne, temperatuuronafhankelijke ‘Snow Factory’. Het sneeuwkanon zorgt ervoor dat de sneeuwconditie zelfs op iets warmere dagen optimaal is. Op deze manier zijn temperaturen boven nul graden in de toekomst geen gevaar meer. De wintersportliefhebbers kunnen zich verheugen op een verrassend goede kwaliteit sneeuw. Ervaren top snowboarders hebben de pistes al uitgeprobeerd en zijn razend enthousiast!

Wintersport op Winterberg
Winterberg is het hart van Wintersportarena Sauerland, dat het belangrijkste wintersportgebied ten noorden van de Alpen is. Het beschikt over 83 besneeuwde hellingen over een totale lengte van 60 kilometer. Daarnaast zijn er 6 rodelbanen en maar liefst 10 kilometer aan wandelpaden. In de wintermaanden zullen deze gebieden allen voorzien zijn van sneeuw dankzij de krachtige sneeuwkanonnen.

Verblijf bij Landal GreenParks
Combineer uw wintersportvakantie met een verblijf bij Landal GreenParks. Landal Winterberg is gelegen aan het prachtige skigebied en hierbij de perfecte uitvalsbasis voor een actief én ontspannend verblijf.