| Nieuws

Kids WintersportTip! Keurmerk

De Nederlandse hotelwaarderingssite Zoover en de kidsvakantiegids.nl hebben acht van de elf Landal Ski Life parken het Kids WintersportTip! keurmerk gegeven voor de kindvriendelijke accommodatie en tijdens de skivakantie.

Onderscheidende vakantieparken
Landal GreenParks vindt het belangrijk dat gezinnen en kinderen volledig kunnen genieten van de vakantie. De kids kunnen daarom ook altijd terecht bij Bollo de Beer en zijn vrienden. In de Bollo-Club vervelen de kinderen zich niet, er is genoeg te doen. De kids kunnen koekjes bakken en lekker kleuren. Ook kunt u bij de verschillende skischolen in de buurt leren skiën of lekker genieten van het weer in de zwembaden van het park.

De winterparken Landal Brandnertal en Landal Bad Kleinkirchheim hebben in de categorie ‘Oostenrijk’ gewonnen. De parken Landal Katschberg en Landal Hochmontafon hebben in de regio Karinthië en Vorarlberg gewonnen. Landal Vierwaldstättersee heeft de eerste plaats bemachtigd in de categorie Zwitserland en Landal Marina Lipno behaalde de eerste plaats in Tsjechië. Ook de Duitse wintersportparken Landal Winterberg en Landal Salztal Paradies staan in de top 4 van Duitsland.

Kindvriendelijk
De invoering van het Kids WintersportTip! keurmerk helpt gezinnen bij het kiezen van een kindvriendelijke accommodatie. De geselecteerde hotels, appartementen en resorts bevinden zich in de tien meest populaire skigebieden in Europa. De criteria waar de accommodaties aan moeten voldoen zijn gebaseerd op criteria zoals de kinderfaciliteiten en (Nederlandstalige) aanbiedingen tijdens deze wintervakantie. Landal Brandnertal in Oostenrijk overtuigde de critici met zijn kindvriendelijke faciliteiten, zoals het aparte peuterbad, de toegang tot de bandlift en de hondensleeschool die sinds kort open is als eerste kinderhondensleeschool in Europa.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag in een Landal park met het Kids WintersportTip! keurmerk verblijven? In de onderstaande tabel vindt u meer informatie over al onze parken van Landal SkiLife.

Park Land  Regio
Landal Bad Kleinkirchheim Oostenrijk Karinthië
Landal Brandnertal
Oostenrijk
Brandnertal
Landal Hochmontafon
Oostenrijk
Montafon
Landal Katschberg
Oostenrijk
Karinthië
Landal Vierwaldstättersee
Zwitserland
Centraal Zwitserland
Landal Marina Lipno
Tsjechië
Zuid-Bohemen
Landal Salztal Paradies
Duitsland
Harz
Landal Winterberg  Duitsland Sauerland