Waar moet ik aan denken voordat ik uitcheck?
Voordat je vertrekt vragen we je om de accommodatie bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. Daarnaast om het bedlinnen in de waszak in de gang te zetten en jouw afval naar de afvalcontainers te brengen. Heb je de open haard gebruikt? Fijn als je de aslade leegt in de vuilnisbak (liever de stofzuiger hier niet voor gebruiken). Alvast bedankt!  Je mag de auto parkeren bij de accommodatie om de spullen weer in te laden. De sleutel kun je inleveren bij de receptie, ook als deze gesloten is. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe laat moet ik mijn accommodatie verlaten?
Op de dag van vertrek kun je uiterlijk om 10:30 uur je sleutels van de accommodatie weer inleveren bij de receptie. Als de receptie gesloten is, kun je de sleutels ook gewoon inleveren.

 

Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is de eindschoonmaak inbegrepen?
Ja, na vertrek regelen wij de eindschoonmaak. Voordat je vertrekt vragen we je om de accommodatie bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. Daarnaast om het bedlinnen in de waszak in de gang te zetten en jouw afval naar de afvalcontainers te brengen. Heb je de open haard gebruikt? Fijn als je de aslade leegt in de vuilnisbak (liever de stofzuiger hier niet voor gebruiken). Alvast bedankt! 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat moet ik doen als ik al een dag eerder vertrek?
Voordat je vertrekt vragen we je om de accommodatie bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. Daarnaast om het bedlinnen in de waszak in de gang te zetten en jouw afval naar de afvalcontainers te brengen. Heb je de open haard gebruikt? Fijn als je de aslade leegt in de vuilnisbak (liever de stofzuiger hier niet voor gebruiken). Alvast bedankt! Je mag de auto parkeren bij de accommodatie om de spullen weer in te laden. De sleutel kun je inleveren bij de receptie, ook als deze gesloten is.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik (tegen betaling) ook later uitchecken?
Ja, op sommige parken is het mogelijk om een late check-out te boeken. Dit verschilt per park. Neem voor de mogelijkheden contact op met de receptie van het park. Contactgegevens kun je vinden op de praktische informatie-pagina van het park. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden