Gratis annuleren, 100% van uw geld terug​

Boekingen gemaakt in de periode van 21 september tot 15 januari 2021, met aankomsten:
  • van 28 november 2020 tot 10 april 2021 op de Landal Ski Life winterparken in Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland
  • van 4 december 2020 tot 25 maart 2021 op de Landal Ski Life winterparken in Duitsland

kunt u gratis annuleren en u krijgt 100% van uw geld terug bij een:
  • negatief reisadvies
  • gesloten grens
  • quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies

Bovenstaande dient op de officiële website van de overheid van het land van bestemming en/of land van herkomst te worden gecommuniceerd. De annulering kan maximaal 4 weken tot 1 dag voor aankomst plaatsvinden. Zo boekt u onbezorgd uw wintersport.

Extra omboekflexibiliteit tot 1 dag voor aankomst

Wij bieden u flexibiliteit om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode of bestemming in geval van een:
  • gesloten grens
  • negatief reisadvies naar de regio van bestemming
  • quarantaineplicht bij aan en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies
Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of van het land van bestemming te worden gecommuniceerd.
Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.

Gratis omboeken

Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om gratis om te boeken. Bijvoorbeeld voor het wijzigen van het park, de accommodatie of de verblijfsperiode. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan. Indien er reeds een betaling is gedaan met een recreatie-voucher, wordt de terugbetaling ook gedaan middels een recreatie-voucher

De kosten in geval van annuleren na 14 dagen na het maken van de reservering zijn tot 28 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom en bij annulering vanaf de 28e dag voor aankomst 100%. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Later betalen

Heeft u al een keuze kunnen maken? Boek vervolgens gemakkelijk en snel. U hoeft namelijk niet direct te betalen, maar binnen 14 dagen. Dit geldt voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met aankomst binnen 14 dagen. Dan vragen wij u direct te betalen.

In termijnen betalen

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of wellicht later, dan hoeft u niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. U betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heeft u tot 8 weken voor aankomst de tijd. 

Wilt u uw boeking wijzigen of gratis annuleren? Neem contact op met het Contact Center. Houd uw reserveringsnummer bij de hand.