Zorgeloos boeken bij Landal Ski Life

Gratis annuleren, 100% geld terug

1. Bij parksluiting

In het geval van een parksluiting (bijvoorbeeld door een lockdown), krijg je van ons je geld terug. Je ontvangt dan van ons een e-mail dat jouw geboekte verblijf bij Landal GreenParks niet door kan gaan. Het bedrag dat je al aan ons hebt betaald, ontvang je binnen 4 weken terug op je rekening.

2. Binnen 14 dagen

Annuleren kan eenvoudig via je MijnLandal-account. Heb je jouw verblijf 14 dagen of korter geleden geboekt en is je aankomst niet binnen 30 dagen? Dan betaal je geen annuleringskosten. Na 14 dagen zijn er wel kosten verbonden aan het annuleren. De kosten voor annuleren zijn tot 30 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom. Valt de datum van aankomst binnen de komende 30 dagen? Dan betaal je 100% van de totale reissom. We raden je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.  

Flexibel omboeken

1. Extra omboekflexibiliteit
Tot 1 dag voor aankomst kun je omboeken naar een andere periode of bestemming. Dit geldt bij een gesloten grens, een negatief reisadvies (code oranje of rood) of quarantaineplicht bij aan- en of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies. Dit dient gecommuniceerd te worden op de website van de Nederlandse overheid of door de overheid van het land van bestemming.
Goed om te weten: Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je het verschil extra.
2. Flexibel omboeken tot 28 dagen voor aankomst
Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om gratis om te boeken. Bijvoorbeeld voor het wijzigen van het park, de accommodatie of de verblijfsperiode. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je het verschil extra.

Flexibel betalen

1. Later betalen
Heb je een verblijf op het oog, maar komt het niet direct uit om te betalen? Geen probleem. Boek alvast en betaal het bedrag binnen 14 dagen. Dit is mogelijk voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met een aankomst binnen 30 dagen. In dat geval vragen wij om direct te betalen.
2. In termijnen betalen
Boek je een verblijf voor over 8 weken of later, dan hoef je niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. Je betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heb je tot 8 weken voor aankomst de tijd.

Wil je jouw boeking wijzigen of gratis annuleren? Neem contact op met het Contact Center. Houd jouw reserveringsnummer bij de hand.