Verzekeringen

Onbekommerd vakantie vieren met uw gezin, partner of vrienden. Even weg uit de dagelijkse routine en heerlijk genieten van een andere omgeving in de natuur. Wij proberen er alles aan te doen om uw verblijf zo ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Helaas bestaat er altijd de kans dat u uw vakantie moet annuleren of dat er tijdens uw vakantie iets vervelends gebeurt. Een passende verzekering is daarom belangrijk.

Annuleringsverzekering

Er kan altijd iets gebeuren waardoor u noodgedwongen uw vakantie moet annuleren of voortijdig afbreken. Het is dan wel zo prettig als dit geen financiële gevolgen heeft voor u. Denk bijvoorbeeld aan de annuleringskosten of de kosten van de gemiste vakantiedagen. Met een annuleringsverzekering worden de annuleringskosten of (gedeeltelijke) reissom vergoed.
Meer over een annuleringsverzekering

Reisverzekering

Op reis heeft u vaak meer waarde aan bagage bij u dan u denkt. Ook onderneemt u vaak andere en meer sportieve activiteiten dan in het dagelijkse leven. Het is goed om dan tegen eventuele kosten als gevolg van verlies of diefstal van bagage en medische kosten verzekerd te zijn. Daarnaast is het prettig dat er 24 uur per dag iemand voor u klaar staat voor hulp en advies.
Alles over een reisverzekering