Nieuwe of vernieuwde accommodaties

Landal GreenParks is continu bezig te vernieuwen. Naast volledig nieuwe accommodaties worden op een groot aantal parken ook vernieuwde accommodaties aangeboden met een sfeervolle, frisse en eigentijdse uitstraling. Ben je nieuwsgierig geworden naar de vernieuwingen? Bekijk ons aanbod van nieuwe en vernieuwde accommodaties waarin jouw verblijf nóg comfortabeler wordt.

Landal Dunimar

Verblijf op Landal Dunimar (Zuid-Holland, Nederland) vanaf nu in een mediterrane bungalow met vernieuwd interieur.
Meer over Landal Dunimar

Landal Orveltermarke

Op Landal Orveltermarke (Drenthe, Nederland) viert u uw vakantie in een ruime en volledig gerestylede bungalow.

 • 8-persoonsbungalow 8C2
 • Meer over Landal Orveltermarke

  Landal Katschberg

   De 72 appartementen en 10 vrijstaande chalets op Landal Katschberg hebben een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Vanaf juni 2018 zijn deze gerenoveerde accommodaties klaar om liefhebbers van de bergen een comfortabel en ontspannen verblijf te bieden. Ontdek binnenkort de smaakvol ingerichte appartementen!
  • 2-4-persoonsappartement 2-4C1
  • 2-4-persoonsappartement 2-4C2
  • 4-6-persoonsappartement 4-6C1
  • 4-6-persoonsappartement 4-6C2
  • 4-6-persoonsappartement - Extra toegankelijk 4-6CT
  • 4-6-persoonstorenappartement 4-6CE
  • 6-8-persoonschalet 6-8L2
  • 6-8-persoonsappartement 6-8L1
  • 8-10-persoonsappartement 8-10L
  Meer over Landal Katschberg

  Landal De Vers

  Verblijf in een nieuwe bungalow op Landal De Vers (Noord-Brabant, Nederland). Bent u op zoek naar een comfortabele 4-persoonsbungalow, een 6-persoonskinderbungalow of komt u met een groep? Kies dan voor onze nieuwe groepsaccommodatie voor maar liefst 16 personen.
  Meer over Landal De Vers

  Landal Vitamaris

  Ontdek het kleinste Waddeneiland Schiermonnikoog vanuit uw comfortabele en volledig gerenoveerde appartement op Landal Vitamaris. Alle appartementen zijn voorzien van een fris en modern interieur. 
  Meer over Landal Vitamaris

  Landal Het Land van Bartje

  Landal Het Land van Bartje (Drenthe, Nederland) is uitgebreid met een nieuwe accommodatie, speciaal voor mindervaliden. De bungalow heeft naast een nieuw interieur een aangepaste badkamer, toilet en keuken. 
  Meer over Landal Het Land van Bartje

  Landal Mont Royal

  De 74 nieuwe, energieneutrale bungalows kunnen nu geboekt worden voor aankomsten vanaf maart 2018 op Landal Mont Royal (Moezel, Duitsland).
  Meer over Landal Mont Royal

  Landal Amerongse Berg

  Landal Amerongse Berg (Utrecht, Nederland) is uitgebreid met nieuwe, moderne 4-, 6- en 10-persoonswoningen voorzien van alle luxe faciliteiten. Geniet van een heerlijk verblijf!
  Meer over Landal Amerongse Berg

  Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

  Op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (Overijssel, Nederland) geniet u van een heerlijk verblijf in een bungalow voorzien van een vernieuwd interieur.
  Meer over Landal Landgoed De Hellendoornse Berg